Kosár


18 × 290 Ft.
5,220   Ft.


 

Pecsétviaszgomba őrlemény, Kecskeméti GANODERMA 10g

Pecsétviaszgomba őrlemény, Kecskeméti GANODERMA 10g
Ár: 2,650 Ft.
Mennyiség: 

Egységár bruttó: 265,000.-Ft/kg Fülöpjakabi Bio ganoderma szárított gomba por részletes ismertetője
Felhasználási javaslat

A ganoderma port kevés vízbe, teába, joghurtba keverve érdemes szedni.


 A Fülöpjakabi Bio ganoderma gomba port Gyöngyösi Sándor bio táptalajon termeszti, alacsony hőmérsékleten szárítja, majd darálás után csomagolja. Ezzel az eljárással marad a ganoderma gomba hatóanyagainak legnagyobb része benne a termékben. Mérések szerint kimagaslóan magas a hatóanyag tartalma. A ganoderma gomba ismert még pecsétviaszgomba, reishi, ling chi néven is.
 
 
Adagolás
A ganoderma port kevés vízbe, teába, joghurtba keverve érdemes szedni.

Legeredményesebb, ha 80C-os vízzel leöntjük (ha a vízforralóban megjelenik ez első buborékolás, az kb 80 C-os), várunk 5-10 percet, hogy iható hőmérsékletű legyen, majd fogyaszthatjuk leszűrve, vagy a szűrés nélkül. A felszívódását támogató természetes C vitamint (pl.: frissen csapvart citromlé vagy néhány szem hideg vízbe áztatott csipkebogyó) 15-20 perccel később vegyük be, hogy a melegre érzékeny vitamin hatékony maradhasson.
Általános immunerősítés, megelőzés esetén – napi 2x1/2 mokkáskanállal
Terápiás kúraszerű alkalmazás esetén – napi 2x1 mokkáskanállal
Kemoterápia mellékhatásának csökkentésére – napi 3x1 mokkáskanállal

Érdemes a gomba por napi adagját fokozatosan emelni, hogy a szervezet hozzászokhasson. Kezdje naponta ½ mokkáskanállal és 3-5 naponta emelje ½ mokkáskanálnyival a kívánt mennyiségig. Javasolt még C-vitamin egyidejű szedése a fentebb leírt módon.

Daganatos betegség esetén a célzott hatás érdekében használja külsőleg a Fülöpjakabi Ganoderma Gomba porból készült Ganodermás krémet. 

Személyre szabott adagolásért forduljon hozzánk bizalommal.
 
Fülöpjakabi Bio ganoderma szárított gomba por részletes ismertetője


A pecsétviasz (ganoderma) gomba terápiás hatásai

A gomba további ismert nevei: ganoderma, reisi, Lucidum, reishi, ling chi
A pecsétviaszgombát több, mint 2000 éve ismerik és használják gyógyítás és egészségmegőrzés céljából. A kínaiak meggyőződése szerint a gomba mágikus erejénél fogva a legkülönfélébb betegségek gyógyítására alkalmas, amire a gomba egyik neve a „Ling Zhi” is utal, ami "spirituális erőt" jelent. A gomba készítményeit Kínában és Japánban gyógyszerként forgalmazzák, Kínában az egészségbiztosítási rendszer gyógyszerspektrumának egyik fontos eleme. A pecsétviaszgomba értékét a mai tudomány is felismerte, elvégezték azok a vizsgálatok, amelyek a gomba gyógyhatását mai tudományos eszközeivel is igazolták. A vizsgálatok során a gombának, illetve spórájának az alábbi területre való jótékony hatását határozták meg:
A pecsétviaszgomba felhasználása az egészségi állapot fenntartására, javítására
A pecsétviaszgomba egyik legnagyobb értéke az immunrendszer erősítő hatása, amely az egész szervezetet érinti. Ebből adódóan kiválóan felhasználható erőnléti állapot fenntartására, a betegség fellépésének megelőzésére és megterhelő betegségek utáni lábadozás támogatására.
 
Rákos megbetegedések esetén
Elősegíti a természetes rákellenes anyagok (interferon, interleukin) szintézisét.
Csökkenti a kemoterápia, radioterápia kezelések mellékhatásait.
Csökkenti az áttétes daganatok kialakulásának veszélyét.
Csökkenti a rákos megbetegedések kialakulásának rizikóját.
 
Várandósság támogatására
A pecsétviaszgomba általános immunerősítő hatása megvédi a kismamát a felmerülő fertőzésekkel szemben, segíti emésztését, és csökkenti az esetlegesen megemelkedett gyomorsav szintjét, illetve a terhességi cukorbetegség esetén is karban tartja a vércukorszintet.
Asztmatikus megbetegedések kezelésére
Asztma, krónikus légcsőhurut, illetve allergiás tünetek enyhítésére alkalmas. Felhasználható az erős dohányosok krónikus köhögési rohamainak enyhítésében azzal is, hogy elősegíti a légcső nyálkahártyájának regenerálódását.
Szív és érrendszeri megbetegedések kezelésére
A pecsétviaszgomba alkalmazása javítja a vérkeringést és fokozza a szívizom oxigénfelvételét.
Koszorúér (koronária) megbetegedésben szenvedők az alvóképesség és étvágy javulását, légszomj enyhülését, és a mellkasi fájdalmak megszűnését tapasztalták. Kísérlet eredményeként 39 koszorúér beteg közül 18 meggyógyult, 17 állapota javult és csupán 4 beteg állapota maradt változatlan.
Artériás érelmeszesedésben szenvedők vizes gomba kivonattal történő kezelés hatására a vérlemezek halmozódása jelentősen csökkent, ezzel egyidejűleg mérséklődött a kialakult vérrögök nagysága és tömege.
Magas vérnyomásban szenvedőknél a gomba kivonat 14 napos alkalmazását követően, mintegy 82,5%-kal javult a betegek állapota.
A magas koleszterinszintnél a gomba fogyasztása után a vér koleszterinszintje a betegek több, mint 90%-ánál csökkent.
Emésztőrendszer megbetegedéseinek kezelésére
A gombakészítmények fogyasztása csökkenti a gyomorsav mennyiségét. A gomba fogyasztása szabályozza a bélműködést és alkalmas a székrekedés, illetve az emésztőrendszerben fellépő gyulladásos folyamatok kialakulásának megelőzésére.
 
A vírusos Hepatitiszben szenvedő krónikus beteg gombaporból készített teával történő kezelésével, továbbá C-vitamin, adenozin-trifoszfát (ATP) és koenzim-A (CoA) keverék fogyasztásával a normális fiziológiai állapot helyreállt.
Alkalmas cukorbetegség (Diabétesz) kezelésére, vércukorszint csökkentetése, harmonizálása. Szedése mellett gyakori vércukor mérés szükséges, mert várhatóan az inzulin alkalmazásának, illetve gyógyszeres kezelés csökkentését eredményezi. Javasolt orvosi felügyelet mellett.
A mellékhatásokról általában

 

   


Tetszik  

Ismertetők és megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal