Kosár


18 × 290 Ft.
5,220   Ft.


 

Zsíroldó 1 l

Zsíroldó 1 l
Ár: 1,300 Ft.
Mennyiség: 

Zsíroldó
 
Koncentráció
Szórófejhez:
100 % -os koncentrációban.
Alkalmazási terület
Hatékonyan tisztítja és távolítja el a zsíros, kormos felületekről a szennyeződést. Használható padozatok, csempék, linóleum, kövezetek tisztítására. Alkalmas konyhai, vendéglátó- és sütőipari eszközök, berendezések, sütők, szagelszívók hatékony tisztítására.
Kiválóan távolítja el vasalók talpáról az odaégett szennyeződéseket.
Hideg és meleg zsíroldásra egyaránt ajánljuk!
Felhasználási javaslat
A szer erősen lúgos, ezért csak védőszemüvegben és lúgálló védőkesztyűben lehet használni. A szennyeződés mértékének függvényében kell a szert hígítani Igény szerint nagyobb koncentrációt kell alkalmazni, ha a szennyeződés mértéke nagyobb. Szórófejes palackba töltve, rendszeres használatnál 50%-os hígításban, alkalmi használatnál töményen vigye fel a tisztítandó felületre. Konyhai eszközök, berendezések zsírtalanítását követően a tisztított felületet bő vízzel töröljük át, és távolítsuk el az alkalmazott vegyszert.
Figyelmeztetések
R 35 Súlyos égési sérülést okoz S 1/2 Elzárva és gyermekek számára  hozzáférhetetlen helyen tárolandó S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást S 26 Ha szembe kerül bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni S 28 Ha az anyag bőrre kerül,vízzel azonnal le kell mosni. S 37/39 Megfelelő védőkesztyűt, arc és szemvédőt kell viselni S 45 Baleset, vagy rosszullét esetén orvost kell hívni, ha lehetséges a címkét meg kell mutatni. S 45 Baleset vagy rosszullét esetén orvost kell hívni, ha lehetséges a címkét meg kell mutatni.
FIGYELEM! KÁLIUM-HIDROXIDOT
ÉS NÁTRIUM-HIDROXIDOT TARTALMAZ!
AZ ALUMINIUMOT KÁROSÍTJA!
Összetétel
Kálium-hidroxid

   


Tetszik  

Ismertetők és megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal