Lélekbuvár - Személyiségtesztek

   

MBTI személyiségtípusteszt
Válaszolj a négy kérdésre, hogy megtudd a Jung féle személyiségtípusod. Mindegyik kérdés két válasz lehetősséggel rendelkezik. Még akkor is ha mindkét variáns vonz, válaszd azt amelyik rád legjobban jellemző. A négy kérdésnél válassz egy egy variánst, A vagy B.
Vérmérséklet teszt
Melyik alapszemélyiség típushoz tartozunk?A következő teszttel megkaphatjuk a legalapvetőbb személyiség típusunkat. Ez a teszt nagyon fontos, nagyon sok mindent megtudhatunk magunkról, hogy miért viszonyulunk úgy az emberekhez ahogy viszonyolunk, miért végezzük el a feladatainkat úgy, ahogy végezzük őket, rájövünk milyen területeken javítsunk, hogy könnyebbé tegyük életünket.
Leonard & Smisek személyiségteszt
A következőkben kérdéseket olvashatsz a viselkedésedről és érzéseidről. Olvasd el a kérdéseket, és döntsd el, igazak-e Rád nézve a bennük foglaltak, vagy nem. Ne tölts sok időt a gondolkodással. Az első reakciód a fontos, nem a hosszas gondolkodás. Itt nincsenek jó és rossz válaszok. Ez nem az ész vagy más adottságok felmérése, hanem csupán a viselkedésed sajátságainak kimutatása.

3 cikk | 1 / 1 oldal