Eletmód hírek

   

Eletmód
szerda, 2015. március 4. 13:11
Karl Lagerfeld 3 Girls 3 Bags kampányához kérte fel Vanessa Paradis-t.
Eletmód » HVG.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 13:11
Szembesült azzal, hogy gyógyíthatatlan betegsége van, mégis újra egészségesnek mondhatja magát? Azt hitte, nincs kiút betegségéből, mégis sikerült megoldást találni a problémájára? Egészségügyi változások történtek életében, mégis boldognak érzi magát? Ossza meg történetét betegtársaival, és adjon hitet azoknak, akik reménytelennek gondolják a jövőjüket.
Eletmód » WebBeteg
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 13:10
Több mint nyolcmilliárd forintos újabb európai uniós támogatásból folytatódik a fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer környezetbarát technológiáinak bővítése és fejlesztése - közölte a városfejlesztéséért felelős főpolgármester-helyettes pénteken Budapesten.
Eletmód » Alternativ Energia Hirportál
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 13:07
Meghirdették Az év gyógyszerésze pályázatot szerdán Budapesten, az érdeklődők április 30-áig jelölhetik kedvenc gyógyszerészüket a verseny honlapján. A szavazatok alapján húsz gyógyszerész kap felkérést a pályázat megírására, előre meghatározott témakörökben, majd ez alapján választja ki a zsűri Az év gyógyszerésze cím birtokosát.
Eletmód » Egészségkalauz.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 13:00
Bár az ember hajlandó ilyenkor tavaszi fáradtságra hivatkozni, más oka van annak, ha folyamatosan fáradtnak érzed magad. A legtöbbről magad tehetsz...
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 13:00
Pezsegni fognak a budapesti fürdők a víz világnapján: a különleges hangulatot árasztó helyszíneken izgalmas programok...
Eletmód » Freespirit.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 12:19
Első ízben sikerült amerikai és német kutatóknak kimutatniuk az elhízás és a májszövet biológiai öregedése közötti összefüggést. Vizsgálataik megmagyarázzák több, életkorral összefüggő májbetegség idő előtti kialakulását túlsúlyos pácienseknél.
Eletmód » Egészségkalauz.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 11:05
L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány vezetője megkapta a társadalmi vállalkozások Nobel-díjának tartott rangos nemzetközi kitüntetést, az Ashoka-tagságot. Eközben az alapítvány óriási bajban van.
Eletmód » HVG.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 11:00
Bár egyelőre elképzelni is nehéz, hogy egyszer tényleg nyár lesz, van, aki már előrelátóan lefoglalja az utazását. Mik lesznek idén a legnépszerűbb célpontok? Lássuk!
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 11:00
Idén kilencedik alkalommal söpör végig a világon a Föld Órája! Március 28-án, helyi idő szerint 20:30-kor történik majd...
Eletmód » Freespirit.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 10:28
Több betegségről kiderült már, hogy a kávéfogyasztóknál kisebb eséllyel alakul ki. A szklerózis multiplexről is felkerült a listára.
Eletmód » Kiskegyed Online
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 10:00
A béketűrés elvesztése a legújabb kutatás szerint is károsan hathat az egészségünkre. Az erős düh több mint nyolcszorosára növelheti a szívroham bekövetkezésének kockázatát.
Eletmód » Vital.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 09:30
A tökmag a leghatékonyabb hangulatjavító csemege a lazac, a rizs a csicseriborsó és a spárga mellett. A sütemény, a csoki és a cukorka azonban rosszkedvhez vezethet – derül ki egy friss kutatásból.
Eletmód » Vital.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 09:00
A kávét világszerte számos módon ízesítik, Magyarországon viszont egyértelműen a tej a legnépszerűbb, ugyanis az emberek 60 százaléka mindig tesz tejet a kávéjához. Ma már széles a kínálat: elérhető például laktózmentes tej, zsíros tej, sovány tej, rizstej, mandulatej, kókusztej, zabtej és szójatej is. Ezek nemcsak ízükben különböznek egymástól, de tejhabkészítésre sem egyformán alkalmasak. Lássuk, hogy milyen tejekből készíthető el a tökéletes tejhab egy finom cappuccinóhoz!
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 09:00
Alacsonyabbnak bizonyult az allergiás gyermekek előfordulása azoknál a családoknál, ahol a tálakat kézzel mosogatták, mint ahol mosogatógépet használtak – állítják a Göteborgi Egyetem (Svédország) munkatársai.
Eletmód » Vital.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 08:30
Szakértők egy viszonylag egyszerű módszert javasolnak azoknak, akik szeretnének spórolni, és nem akarnak felesleges dolgokat pakolni a kosarukba. A jó tanács így hangzik: soha ne menjünk éhesen bevásárolni!
Eletmód » Vital.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 07:15
Nagy szerelem volt, de vége. Úgy érzed, összeomlott a világ. A szakítás utáni első napokban, hetekben iszonyúan pocsékul érzed magad. Mégsem szabad, hogy szomorúságodban néhány buta hibát elkövess!
Eletmód » Kiskegyed Online
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 07:00
A tortilla tekercs egészséges és egyszerű étel, hisz friss zöldségekkel, könnyű csirkehússal tölthetjük meg. A szűk keresztmetszet maga a tészta... De nem ez a verzió! Garantáltan diétás és egészséges!
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 06:43
Azokban a gyümölcsösökben, amelyekben az ősz folyamán nem végezték el a vegyszeres kezelést, most kell permetezni, a pajzstetű, az atkák, levéltetvek, levélbolhák és a levéltelenítők hibernációs időszakában.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 06:37
A tüsszögés a szervezet természetes, önkéntelen védekező reakciója az orrjáratba kerülő idegen vagy irritáló anyagokkal és bántó szagokkal szemben. A légutak védelmét szolgáló reflex lép működésbe.
Eletmód » Erdély.Ma

303 cikk | 10 / 16 oldal