Eletmód hírek

   

Eletmód
szerda, 2015. március 4. 05:21
A legtöbben jól tudják, milyen ételek tesznek jót az egészségnek, és mik ártalmasak: sokszor halljuk, hogy fogyasszunk brokkolit, paprikát, sárgarépát, cukkinit, sok zöldséget és gyümölcsöt. De nem mindegy, hogyan készítjük el ezeket, mert például a könnyű és egészséges cukkini olajban kisütve egy kisebb kalóriabombává válhat!
Eletmód » WebBeteg
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 04:34
A csapdák is készen állnak. Egyszerű elven működnek: az étel eléréséhez a kutyáknak be kell mászniuk a fémketrecbe, a zárólap pedig önműködően lecsapódik, ha a csalétekhez kicsit durvábban hozzáérnek.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 23:23
Cikkünkből megtudhatja, hogy mit jelent a közétkeztetés fogalma, és olvashat a közétkeztetést érintő változásokról.
Eletmód » WebBeteg
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 21:41
Az alvás életünk egyik legfontosabb része, hiszen a kialvatlanság hosszabb távon koncentrációhiányhoz, hangulatingadozáshoz vezethet, vagy következménye lehet hormonális-, idegrendszeri-, mozgásszervi-, vérkeringéssel kapcsolatos betegségeknek. Nem mindegy tehát, milyen matracot választunk. Fontos, hogy éjszaka tehermentesítsük a gerincoszlopunkat.
Eletmód » WebBeteg
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 20:34
Bár Hien és Boggie a GLAMOUR Women of the Year díjátadón ezúttal vetélytársként szállnak versenybe, a magánéletben baráti kapcsolatot ápolnak. Ízlésük is sokban hasonlít, ha öltözködésről van szó, sőt, kamaszként mindketten rajongtak a szélsőségesebb irányzatokért, amelyeket most már tinédzserkori divatbakiként elevenítenek fel.
Eletmód »
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 20:28
Jelentősen megnőtt a lavinaveszély a Bâlea tó környékén – figyelmeztetnek a meteorológusok. A Fogarasi havasokban, 1800 méternél magasabban a hóréteg vastagsága elérte a 2 métert.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 20:00
A kínai tinilánynak, Zheng Gui Gui-nak az egyik kezén nincsenek ujjai, mégis gyönyörűen zongorázik.
Eletmód » Neon.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 19:00
Világmárkákat képviselnek, milliók követik érdekes és informatív videóikat, cégek tucatjai keresik meg őket, hogy reklámozzák termékeiket.
Eletmód » Neon.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 18:00
A kínai kormány legújabb felmérése szerint a vadon élő óriáspandák száma 268-al növekedett az elmúlt évtizedben, így...
Eletmód » Freespirit.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 18:00
Minél nagyobb a bűntudatod, annál finomabbnak érzed a csoki ízét - derül ki egy friss kutatásból. Kissé aggasztó infó.
Eletmód » Neon.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 17:12
A mediterrán, illetve a japán konyha közismerten nagyon egészséges. Előbbinek fontos eleme az olívaolaj, utóbbinak a tengeri hal.
Eletmód » Kiskegyed Online
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 17:00
A gazdaságilag aktív, 25-55 éves korosztály tagjainak 61 százaléka tekinthető megtakarítónak, ők átlagban havi 20 ezer forintot tesznek félre - közölte a hétszáz fős mintán végzett felmérésének eredményét az Union Biztosító az MTI-vel.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 16:40
A kutatók több mint tizenötezer férfi péniszét mérték meg, annak érdekében, hogy megtudják, mi számít átlagos méretnek.
Eletmód » Origo
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 15:51
Szerdán a délnyugati szél északkeleten erősödik meg, majd délután az északira forduló szelet északnyugaton is erős széllökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1, -4 fok között alakul.
Eletmód » Inforadio.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 15:39
Öt és fél milliárd ember, vagyis az emberiség háromnegyede csak korlátozottan jut hozzá fájdalomcsillapítókhoz - közölte az ENSZ e témában illetékes hivatala kedden közzétett éves jelentésében. Az égető drogproblémák közül a szerzők a kannabiszfogyasztás legalizálását és új kábítószerfajták megjelenését emelték ki.
Eletmód » Egészségkalauz.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 15:11
A Society of Interventional éves tudományos ülésén a migrén témakörével foglalkozó tudósok újabb kutatásaikról számoltak be. A krónikus fejfájásban szenvedőknek egy innotvatív radiológiai beavatkozás segítene tartósan enyhíteni a tüneteiket. A kezelés egy úgynevezett „image-guided” (képvezérelt) módszer, egy, az úgynevezett ganglion sphenopalatinum orron keresztüli blokkolásával tudja enyhíteni a fájdalmakat, kellemesebb napokat okozva a páciensnek.
Eletmód » Origo
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 15:00
Szinte mindannyian kaptuk már azon magunkat, hogy régi fotóinkat nézegetjük, és arra áhítozunk, bárcsak ma is olyan jól néznénk ki. Ilyenkor jönnek a gyors fogyókúrák, a plasztikai műtétek, holott van pár egyszerűbb megoldás is, hogy szeressük a testünket.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 14:13
A Magyar Rákellenes Liga egyik legújabb kezdeményezése arra kéri a nőket, hogy fogják kézen a férfiakat, kérjenek nekik időpontot az urológiai szakrendelésen, és kísérjék is el oda őket. A Légy ott évente – CsaládFő Mentő Program a prosztatarákkal veszi fel a harcot.
Eletmód » Egészségkalauz.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 13:00
A cukorbetegeknek a diéta összeállítása során nem csak arra kell figyelni, hogy az egyes étkezések időzítése, szénhidráttartalma és glikémiás indexe megfelelő legyen, hanem bizonyos nyomelemek bevitele is fontos lehet. Íme, a legfontosabb tudnivalók!
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 11:29
Őssejtes kezelés fordíthatja vissza a szklerózis multiplex (SM) tüneteit: kerekesszékhez kötött betegek kezdtek újra járni.
Eletmód » WebBeteg

303 cikk | 11 / 16 oldal