Eletmód hírek

   

Eletmód
kedd, 2015. március 3. 11:01
A cukorbetegség szinte az egész életet változtatja meg, hiszen a betegek nem csupán gyógyszeres-vagy inzulinkezelést kapnak, de alapvető feltétel a speciális étrend megtanulása és követése is. Azt viszont sokan nem tudják, hogy a diéta összeállítása során nem csak arra kell figyelni, hogy az egyes étkezések időzítése, szénhidráttartalma és glikémiás indexe megfelelő legyen, hanem bizonyos nyomelemek bevitele is fontos lehet. Dr. Molnár Jeannette doktornő, a Budai Endokrinközpont diabetológusa, aki több mint 10 éve foglalkozik ezzel a területtel, az alábbiakban összegezte a legfontosabb tudnivalókat.
Eletmód » Egészségkalauz.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 11:00
Nagy fejfájást okoz az anyukának, ha a baba szinte kezdettől fogva csak hosszú sírás árán tud elaludni, vagy ha a korábban gond nélkül, jól elalvó baba egyszer csak elkezd sírni minden altatásnál. Mi lehet ennek az oka? Mit tegyünk, ha vigasztalhatatlan a baba?
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 11:00
Kíváncsi vagy, mit tartogat számodra az előtted álló hónap? Kattints, és kiderül, mit üzennek Neked a csillagok márciusra!
Eletmód » Freespirit.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 10:31
Az allergiás reakció legsúlyosabb formája, ami akár életveszélyes is lehet, ha a beteg, vagy a környezetében lévők nem ismerik fel idejében a tüneteket. Prof. Dr. Nékám Kristóf allergológus, a Budai Allergiaközpont orvosának segítségével összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.
Eletmód » Egészségkalauz.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 10:15
A svéd ruházati márka, az &Other Stories egyszerre három testvért kért fel új kampányához, nem is akárkiket.
Eletmód » HVG.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 09:06
Bereczki Barna leginkább természetfotóival hívta fel magára a figyelmet, miközben nem föltétlenül ez volt a célja, de miután közismertté vált, már az élete is úgy kezdett alakulni, hogy nem volt visszaút.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 09:04
A kislányunk egyre furábbakat mond, egyre furábbakat rajzol. A leggyakrabban az foglalkoztatja, milyen egy fiú meztelenül, és meg is próbál ilyesmiket firkálni. Ha kérdezem tőle, miért érdekli ez, azt mondja, a dédi mesélte, hogy a fiúknak nagy és szőrös…
Eletmód » Kiskegyed Online
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 09:04
Górcső alá vették a péniszt, és 15 ezer férfi részvételével megállapították az átlagméreteket.
Eletmód » HVG.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 09:03
Az erdélyi mézeskalácsos mesterségről legtöbb esetben olyan információk keringenek, hogy ez kimondottan nyugati hatásra alakult ki, és német mesteremberek kiváltságának tartották.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 09:00
Kovászna megyében a sepsiszentgyörgyi Rara Avis Madártani Egyesület minden évben nagy figyelemmel követi, hogy melyik településre érkezik vissza március derekán az első gólya.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 09:00
A magyar nők szükséges rosszként élik meg a változó kort, és keveset foglalkoznak a menopauzával és a hormonváltozás okozta tünetekkel. Az érintett 48-58 év közötti korosztály számára azonban fontos lenne, hogy elmenjenek a szűrővizsgálatokra, illetve orvoshoz forduljanak.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 07:45
Az idegennyelv-tanulásnak egy elég kezdeti szintjén az ember eljut odáig, hogy szólásokat, speciális helyi kifejezéseket próbál meg az eredeti jelentése szerint értelmezni. Egy amerikai blogger úgy látszik, magyarul tanul. És nem csak a bullshit magyar megfelelőjét posztolta ki...
Eletmód » HVG.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 07:10
Nagypereg községben elkezdődött a tavaszi nagytakarítás, amit a pécskai bekötőútnak a megtisztításával kezdtek. Azzal átmentek a pécskai részre is, hiszen az autópálya lejárata környékén is gyűjtögettek.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 07:00
A piacok lassan megtelnek friss, színes idényzöldségekkel és -gyümölcsökkel, amellyel nemcsak az ebédünket tehetjük színesebbé, de a kiegyensúlyozott életmódunkba is könnyedén beilleszthetjük. Íme egy csirkés tavaszváró recept!
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 23:34
Őssejtes kezelés fordíthatja vissza a szklerózis multiplex (SM) tüneteit: kerekesszékhez kötött betegek kezdtek újra járni.
Eletmód » InforMed
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 23:12
Veszélyes és gyakran halált okozó, bioterrorizmusra is felhasználható baktérium szabadult ki tavaly egy Louisiana állambeli főemlőskutató-központ szuperbiztonságos laboratóriumából - jelentette helyi idő szerint vasárnap a USA Today című napilap.
Eletmód » InforMed
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 22:54
Gének árulkodnak a kőkori Európa bevándorlási hullámairól: a mai közép-európaiak jelentős része olyan csoportoktól származik, amelyek mintegy 4500 éve a mai Oroszország déli részéről vándoroltak be - állapította meg 69 hajdan élt ember genomjának elemzésével egy nemzetkö...
Eletmód » InforMed
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 19:00
A Glee 28 éves sztárja egy jótékonysági eseményen tűnt fel mély dekoltázzsal.
Eletmód » Neon.hu
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 16:12
Ha a keresőbe beütjük a „rák” szót, milliószámra találunk hivatkozásokat, hasonló a helyzet a YouTube-on is. A baj csak az, hogy a neten keringő információk nagy része a legjobb esetben is pontatlan, de igen sok köztük a veszélyesen félrevezető. Számtalan, bizonyítékokon al...
Eletmód » InforMed
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 16:06
Fórumokkal, interaktív programokkal, beszédszűréssel és tanácsadással várják az érdeklődőket a logopédia európai napja alkalmából, amelyet március 6-án tartanak - közölték a szervezők hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.
Eletmód » InforMed

303 cikk | 12 / 16 oldal