Eletmód hírek

   

Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 15:45
Sokáig nem kötötték össze a stresszel a közvetlen szívinfarktust, mostanra kiderült, igenis van köze hozzá, sőt a munkahét kezdetén még nagyobb esély van rá.
Eletmód » HVG.hu
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 15:00
Igen, közeledik. Persze, nem rögtön szandál-szezonnal, de azért nem árt felkészülni, hogy hamarosan jön az is...
Eletmód » Neon.hu
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 14:32
Itt egy viszonylag rövid, mégis alapos, mindenre kiterjedő leírást olvashat arról, mi is pontosan az endometriózis, kiket érinthet, és milyen tünetekkel jár. Az endometriózis mindmáig sok fejtörést okoz a kutatóknak, orvosoknak, hiszen rejtélyes betegséggel állunk szemben. Elnevezése az endometrium latin szóból ered, ami a méhet belülről borító nyálkahártyát jelenti. Az endometrium a női hormonális ciklus változásaira reagálva hónapról hónapra megvastagszik, majd leválik, és menstruációs vérzés formájában távozik a szervezetből.
Eletmód » Egészségkalauz.hu
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 14:30
Hétvégén hajnali fél négyig chatelsz a kiszemelteddel, aztán hétfőn ott a suli? Nehéz ügy, de van megoldás erre is.
Eletmód » Neon.hu
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 14:23
Pár hete árasztotta el az internetet egy fotó Cindy Crawfordról alsóneműben, ráncos hassal és lötyögő combbal. Az álllítólag nem-retusált felvétel hamis.
Eletmód » HVG.hu
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 14:16
A hétfő este 6 órától érvényes riadó szerint jelentős mennyiségű csapadékban lesz részünk, az elsősorban esőt hozó felhők nyugati irányból érik el térségünket, és fokozatosan az egész országot lefedik.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 13:41
Az Adidas jót dílelt Kayne Westtel, a Yeezy cipőt viszik, mint a cukrot, hiába a borsos ár. Sőt, akár többszörösét is hajlandóak kifizetni az új Adidas-modellért a megszállottak.
Eletmód » HVG.hu
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 13:16
A hasnyálmirigyrák eddigi legátfogóbb vizsgálatát végezték el ausztrál szakemberek vezetésével dolgozó kutatók, akik szerint genom szekvenálással elért eredményeik a nehezen felismerhető és még nehezebben kezelhető betegség gyógyításának új lehetőségeihez vezethetnek.
Eletmód » InforMed
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 13:00
Kíváncsi vagy, mit tartogat számodra az előtted álló hónap? Kattints, és kiderül, mit üzennek Neked a csillagok márciusi!
Eletmód » Freespirit.hu
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 11:55
Leginkább sajnálatot ébreszt a fiatal modell, Lululeika Ravn Liep fotója. Pedig vélhetően nem ez volt a magazin célja.
Eletmód »
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 11:17
A magyar nők a szükségesnél kevesebbet gondolnak arra, hogy külön foglalkozzanak a menopauzával és a hormonváltozás okozta tünetekkel. Ma Magyarországon közel egymillió, 48-58 év közötti nő él, akik koruknál fogva érintettek. A Magyar Menopauza Társaság megválasztott elnöke, Dr. Ács Nándor szerint pedig nagyon fontos lenne, hogy minden változó korban lévő hölgy elmenjen szűrővizsgálatokra, illetve orvoshoz forduljon.
Eletmód » Egészségkalauz.hu
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 11:05
Elkeseredett, a magyar oktatás állapotát jól jellemző nyílt levélben utasította el egy gimnáziumi tanár, hogy forgassanak az iskolájában. Úgy véli, hazugság lenne az államtól függetlenül, sőt annak sokszor ellenére kiválóan működő projektet közoktatási sikerként beállítani.
Eletmód » HVG.hu
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 11:00
Kíváncsi vagy, mit tartogat számodra az előtted álló hónap? Kattints, és kiderül, mit üzennek Neked a csillagok márciusra!
Eletmód » Freespirit.hu
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 10:36
A nyirokrendszer egyik sajátossága, hogy nincs úgynevezett keringető rendszere, mint a vér esetében a szív, a nyirokfolyadék a szövet közti térben így felszaporodhat, ha a nyirokcsomókat, az izmokat, vagy a szöveteket valamilyen káros hatás éri.
Eletmód » Egészségkalauz.hu
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 08:45
Mindennap a kezedbe veszed, de tudod, mi mindent rejt a sótartód? A só valóságos kincsesbánya, akár 84-féle különleges anyag is megtalálható benne, köztük természetesen zömében ásványi anyagok és nyomelemek.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 08:45
A 40 éves kor feletti hölgyeknél minden esetben ajánlatos egy állapotfelmérés, mert ilyenkor már kialakulhat náluk a csontritkulás, ízületi megbetegedések, gerinc sérv vagy ízületi kopás.
Eletmód » Stop.hu
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 08:43
Az ősi időkben a fájdalmat leginkább az emberi butaságért járó büntetésnek, valamint a haragos istenek bosszújának tekintették, ezért a megoldást és enyhülést különböző spirituális ceremóniákban látták.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 07:39
A román parlament elfogadta az erdészeti kerettörvény módosítását, az erdők megőrzéséhez és a fenntartható gazdálkodáshoz kívánatos reform azonban elmaradt.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
hétfő, 2015. március 2. 07:15
Jó volna az eddigieknél kevésbé merev keretek között fogyózni? Úgy, hogy re magad állíthatod össze az étrendedet? Olyan diétát ajánlunk, amiben bármit, bármikor ehetsz, csak arra kell figyelned, hogy egy nap ne gyűljön össze 11 pontnál többed!
Eletmód » Kiskegyed Online
Eletmód
vasárnap, 2015. március 1. 23:10
Sok csapadékkal és erős, olykor viharos széllel kezdődik a meteorológiai tavasz első hete. Eső lesz a jellemző, de többfelé hózápor, havazás is lehet. A hét elején még 10 Celsius-fok körüli meleg lesz, a hétvégén viszont néhol csak plusz 2 fokig melegszik a levegő - közölte...
Eletmód » InforMed

303 cikk | 13 / 16 oldal