Videók hírek

   

Videók
csütörtök, 2015. március 5. 23:00
Több eseményen is a Székesfehérvár 2015-ös költségvetése által nyújtott fejlesztési lehetőségekről esett ma szó. Délelőtt Földi Zoltán az idei, Felsővárost érintő elképzelésekről beszélt, majd Brájer Éva alpolgármester egyebek mellett a szociális, egészségügyi, kulturális és turisztikai területek pénzügyi lehetőségeit ismertette.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
csütörtök, 2015. március 5. 22:30
Pozitív hatása van a Szárazréten telepített térfigyelő kamerarendszernek – ez az első néhány hónap tapasztalata, legalábbis a polgármester és az önkormányzati képviselő szerint. A városrész felében az utcák és terek folyamatos megfigyelés alatt állnak, de további területek biztonságos lefedésére is számítani lehet.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
csütörtök, 2015. március 5. 22:00
Régi új helyszínen, a Tisza-parton várja szombaton a közönséget a 18. Szolnoki csata. A hagyományőrző látványosság 6 ágyút, 17 lovas huszárt és dragonyost, valamint 200 hagyományőrzőt vonultat fel.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
csütörtök, 2015. március 5. 21:30
Továbbra is gondot okoz a lehullott sok csapadék az országban. 55 ezer hektárnyi föld áll jelenleg is víz alatt. Fejér megye szerencsés helyzetben van, itt csak valamivel több, mint 200 hektár földet borít csapadék. Főként a legelőkön áll a víz, se sok szántón is kisebb tavak alakultak ki. Megteltek a víztározók is, és több halastóban is átlag fölötti a vízállást mértek az elmúlt napokban.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
csütörtök, 2015. március 5. 21:00
Biztonságos hely a Szigligeti Színház – mondta Balázs Péter igazgató. A teátrum a napokban vásárolt defibrillátort, az eszközzel az intézmény dolgozói ma ismerkedtek meg. Használatát a megyei vezető mentőtiszt mutatta meg.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
csütörtök, 2015. március 5. 20:30
A magyar kormány a korábban ígért összeg ötszörösével, félmilliárd forinttal, azaz közel másfél millió euróval támogatja a Szabadkai Zsinagóga felújítását. Az összegből jut a Zsinagóga udvarának parkosítására és a kerítés javítására is. A Szabadkai Zsinagóga az ígéretek szerint legkésőbb 2017-re újra a régi fényében ragyog majd.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
csütörtök, 2015. március 5. 20:00
A palicsi Vér-tó környékén úsznak a kertek és a házak is veszélyben vannak a felgyülemlett talajvíz miatt. Nagyobb esőzésekkor járhatatlanok az utcák. Az elkeseredett lakosok árkot ástak kertjeik alatt, hogy elvezessék portáikról a vizet, aminek egy része a védett Vér-tóba is belefolyik.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
csütörtök, 2015. március 5. 17:34
Tarlós István pegig nem lenne koala, de szeret szimaptikusnak tűnni. Felavatták Budapest két új látványosságát, Vobarát és Nur-Nuru-Bint, a két és fél éves koalafiúkat.
Videók » HVG.hu
Videók
csütörtök, 2015. március 5. 10:32
Nem okozott gondot, hogy egy teljes kitárulkozás alá vesse magát, aminek mi kiváltképpen örültünk!
Videók » Stop.hu
Videók
szerda, 2015. március 4. 23:00
Nagy a forgalom az ország egyetlen kardiológiai, pulmonológiai rehabilitációs ambulanciáján. Ma egy tolószékben ülő, oxigénpalackos beteg tartott előadást betegtársainak.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
szerda, 2015. március 4. 22:30
Lecsengőben van az idei influenzaszezon. A figyelőszolgálat adatai alapján végzett becslés szerint az elmúlt héten 1672 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, ez 27 %-kal kevesebb, mint az előző héten. Ez még azonban nem jelenti azt, hogy nincs járvány - a megyében még mindig a küszöbérték felett van a betegek száma.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
szerda, 2015. március 4. 22:00
Hatvan éve, ezen a napon vetítettek először filmet a Tisza Moziban. A filmszínház túlélte kortársait, mára már a kezdeti egy terem helyett háromban mozizhatunk. Kényelmünkről és a filmek minőségéről a legmodernebb technikák gondoskodtak.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
szerda, 2015. március 4. 21:30
50-50 ezer dinárt, azaz mintegy 400 eurót kapott 2015 két első újszülöttje Magyarkanizsa Községben. Bimbó Mihály községi elnök kedden délelőtt látogatta meg a családokat és adta át a nekik járó támogatást. Az önkormányzat több programmal is támogatja a gyermekvállalást.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
szerda, 2015. március 4. 21:00
Hamarosan Magyarországon is bevezetik a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány ötletén alapuló Közösségi Kártya Programot. Sőt Budapest mellett több romániai nagyváros is csatlakozott a kezdeményezéshez, mely Udvarhelyen nagyon jól működik. Ezt bizonyítják az elmúlt év adatai is.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
szerda, 2015. március 4. 20:30
60 magyarlakta települést járnak be a vajdasági hivatásos színházak társulatai. A Magyar Nemzeti Tanács tájolási programja március elején kezdődik. A Szabadkai Népszínház március 7-én, Tordán kezdni meg vendégszereplését.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
szerda, 2015. március 4. 20:00
Romos, elhanyagolt állapotban van a csantavéri színház Vajdaságban. Az évek óta használaton kívül álló épületet sürgősen fel kell újítani, mivel az idei Durindó és Gyöngyösbokréta házigazdája Csantavér lesz. A munkálatokra 31 millió dinárt különített el a szabadkai önkormányzat.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
kedd, 2015. március 3. 22:30
Az idei esztendőben is fontos fejlesztések szolgálják a Vízivárosban élőket. Egyebek mellett megkezdődik a Királysoron található Fűtőerőmű kiköltöztetése és a terület rehabilitációja, ami többéves program és jelentős városképi változást hoz majd. Horváth Miklósné a terület önkormányzati képviselője az idei költségvetés Vízivárost érintő fejlesztéseiről tartott sajtótájékoztatót.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
kedd, 2015. március 3. 22:00
Összesen mintegy 32 ezer tő virággal járulnak hozzá a közfoglalkoztatottak Szolnok élhetőbbé, szebbé tételéhez. A közterületeken várhatóan már március közepén kezdődik el a növények kiültetése.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
kedd, 2015. március 3. 21:30
Hetek kérdése, és bemutatják a Likaskő legendáját feldolgozó mesefilmet. A Legendárium csapata az utolsó simításokat végzi a rajzfilmen, mely a stáb elmondása szerint a nemzetközi piaci igényeknek is megfelel. Az újra feldolgozott Likaskő grafikai és animációs szempontból is megújult. A bemutatót várhatóan március folyamán a volt Stúdió Mozi nagytermében tartják majd.
Videók » Tudósítók.hu
Videók
kedd, 2015. március 3. 21:00
Továbbra is hetedik helyen hajózik a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen a Spirit Of Hungary. Fa Nándor és társa, Conrad Coleman a napokban hagyta el Új-Zélandot és jó tempóban haladva közelít a Horn-fok felé.
Videók » Tudósítók.hu

35 cikk | 1 / 2 oldal