Hírek - Tech.hu

Technika
csütörtök, 2015. március 5. 12:55
Sokszor végtelennek tűnő, hosszú várakozással töltött hónapok után most végre vethetünk egy pillantást a Project Ara moduláris telefonra. A bemutatott elemeket a Yezz készítette, az egyik első gyártó, aki komolyan elkötelezte magát a Google összepattintható okostelefon projektje mellett. Azok kedvéért, … Folytatás»
Technika » Tech.hu
Technika
szerda, 2015. március 4. 11:21
Az Nvidia több éves titkolózás után most végre elárulta a világnak, hogy mi az amin gőzerővel dolgoznak, ez pedig nem más, mint egy olyan set-top box, amely egyben képes lenne betölteni az otthoni szórakoztató központ szerepét. A cég, amely eddig … Folytatás»
Technika » Tech.hu
Technika
kedd, 2015. március 3. 09:20
Újra a Google-től hangos az internetes média, ezúttal viszont nem elsöprő sikerekről, hanem nagy változásokról olvashatunk, hiszen a Google+ megszűnik létezni a korábban megszokott felépítésében. Tegnap érkezett a bejelentés, hogy a riválisaihoz képest, mondhatni vegetáló közösségi platformot feldarabolják. Az eddigi csomagban … Folytatás»
Technika » Tech.hu
Technika
kedd, 2015. március 3. 06:51
Kurtafarkú kenguru, azaz quokka szelfi terjed az interneten. Ez az apró kis ausztrál állat (egyébként rágcsáló) hihetetlen cukisággal photobombol, így egy pillanat alatt népszerű lett és mosolyt csal mindenki arcára. Nevetős képriportunk következik. További cukiságokat a Bored Panda oldalon találsz.
Technika » Tech.hu
Technika
hétfő, 2015. március 2. 11:02
Újabb pofon az Android szerelmeseknek, a Samsung ismét lenyúlta az Apple-t, kinézetben és szoftveresen is. Mi lesz ebből, talán újabb évekig húzódó pereskedés? Nézzük a hasonlóságokat: A telefon alja szinte összetéveszthető egy iPhone-nal. A Samsung Pay rendszer nyáron lesz élesítve, … Folytatás»
Technika » Tech.hu
Technika
hétfő, 2015. március 2. 10:57
A fan fiction világában nem csak arra van lehetőségük a fanatikus rajongóknak, hogy belépjenek a hősök világába vagy elképzeljék, hogy milyen lenne, ha életük összefonódna, hanem még annál is többre. De mennyivel többre? Ezekben a kitalált világokban halandók és hőseik … Folytatás»
Technika » Tech.hu
Technika
péntek, 2015. február 27. 12:56
A GIF (Graphics Interchange Format) jó móka, a lényege az, hogy egy fájl több képet tárol, amelyek meghatározott sorrendben követik egymást, ennek eredményeképp ez animációként jelenik meg a felhasználó előtt. De hogyan készítsd el a sajátodat? Legyen szó YouTube videóról, … Folytatás»
Technika » Tech.hu

7 cikk | 1 / 1 oldal