Hírek - Életforma.hu

Eletmód
péntek, 2015. március 6. 09:09
Ha háztartási eszközökről van szó, a férfiakat a létfenntartási ösztön vezeti. A többség szerint az okos készülékeknek köszönhetően könnyebben tartják a kapcsolatot ismerőseikkel, és időt is spórolnak.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
péntek, 2015. március 6. 07:00
A tavasz első napjaiban még nélkülözzük azokat a finom, friss zöldségeket, amelyek néhány hét múlva már színt visznek az életünkbe, de addig sem kell nélkülöznünk a tavaszi ízeket. Következő receptünk gyorsan és könnyen elkészíthető, nem fogja megbánni, ha kipróbálja!
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 17:00
Lakberendező, festő és lakossági pályázó. Ezekben a kategóriákban hirdette meg a Trilak azt a fotópályázatot, amelynek végén áprilisban átadják majd az idei Arany Ecset Díjakat. Farkasházi Réka, Koós Réka, Puskás Peti és Csonka András is kedvet kaptak ahhoz, hogy otthonuk egy-egy helyiségét felújítsák, megszépítsék a színek segítségével.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 15:00
Ebben az évben országszerte 86 intézmény csatlakozott a Mindenütt Nő - "Nőnap reloaded 3.0" elnevezésű rendezvényhez, így 16 városban több mint 120 program szól a nőkről március 6. és 8. között.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 13:00
Miről mesélnek a kövek? Miről mesélnek a fák, a virágok? Öleltél-e át hosszan egy olyan fát, ami szó szerint hívott téged? Fogtál-e a kezedben olyan követ, érintettél-e olyan sziklát, amelyre, ha ránéztél, úgy érezted, hogy nem hagyhatod ki, hogy hozzáérj? Beszélgettél-e valaha virágokkal? Éjjel, a városi fényektől távol, néztél-e úgy az égre, hogy belevesztél a csillagokba?
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 11:00
Tombol az influenzajárvány, és bár a tünetek kezelésére világszerte használják a bodzát, itthon ritkán hallani jótékony hatásairól. A bodza gyümölcse a betegség megelőzésében és kezelésében is segítségünkre lehet. Ráadásul hazánk Európa egyik fő nemesbodza ellátója, így aki a bogyós gyümölccsel gyógyulna, bármelyik boltban könnyen hozzájuthat.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 09:00
Aki nem járatos a natúrkozmetikumok világában, annak elsőre különösen hangozhat ezek használata fogápolásra, pedig vegyi anyagok nélkül is tökéletesen tisztán tarthatjuk fogainkat és szánkat. A különböző növények fogápolási célú alkalmazása szinte egyidős az emberiséggel.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 07:00
A bacon, kecskesajt és rukkola együtt igazi kulináris élmény, még akkor is, ha az egyszerűség kedvéért készen vásárolt tésztát használunk. Így villámgyors ez a recept!
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 17:00
A PCOS, vagyis a petefészek cisztásodása gyakori probléma a nők körében, melynek számos negatív egészségügyi vonzata van, ráadásul előfordulhat, hogy a párkapcsolatra sincs jó hatással. Dr. Koppány Viktória, a Budai Endokrinközpont PCOS és inzulinrezisztencia specialistája a betegség kezelési módszereit ismerteti.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 15:00
James Bond brit titkosügynök Róma belvárosában száguld és küzd a világot elfoglalni akaró gonoszokkal az olasz főváros lakosai és a turisták kíváncsi szemei előtt. A címszereplőt alakító Daniel Craig nőpartnere a minden eddiginél idősebb Bond-lány, az 50 éves Monica Bellucci.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 13:00
Bár az ember hajlandó ilyenkor tavaszi fáradtságra hivatkozni, más oka van annak, ha folyamatosan fáradtnak érzed magad. A legtöbbről magad tehetsz...
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 11:00
Bár egyelőre elképzelni is nehéz, hogy egyszer tényleg nyár lesz, van, aki már előrelátóan lefoglalja az utazását. Mik lesznek idén a legnépszerűbb célpontok? Lássuk!
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 09:00
A kávét világszerte számos módon ízesítik, Magyarországon viszont egyértelműen a tej a legnépszerűbb, ugyanis az emberek 60 százaléka mindig tesz tejet a kávéjához. Ma már széles a kínálat: elérhető például laktózmentes tej, zsíros tej, sovány tej, rizstej, mandulatej, kókusztej, zabtej és szójatej is. Ezek nemcsak ízükben különböznek egymástól, de tejhabkészítésre sem egyformán alkalmasak. Lássuk, hogy milyen tejekből készíthető el a tökéletes tejhab egy finom cappuccinóhoz!
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 07:00
A tortilla tekercs egészséges és egyszerű étel, hisz friss zöldségekkel, könnyű csirkehússal tölthetjük meg. A szűk keresztmetszet maga a tészta... De nem ez a verzió! Garantáltan diétás és egészséges!
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 17:00
A gazdaságilag aktív, 25-55 éves korosztály tagjainak 61 százaléka tekinthető megtakarítónak, ők átlagban havi 20 ezer forintot tesznek félre - közölte a hétszáz fős mintán végzett felmérésének eredményét az Union Biztosító az MTI-vel.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 15:00
Szinte mindannyian kaptuk már azon magunkat, hogy régi fotóinkat nézegetjük, és arra áhítozunk, bárcsak ma is olyan jól néznénk ki. Ilyenkor jönnek a gyors fogyókúrák, a plasztikai műtétek, holott van pár egyszerűbb megoldás is, hogy szeressük a testünket.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 13:00
A cukorbetegeknek a diéta összeállítása során nem csak arra kell figyelni, hogy az egyes étkezések időzítése, szénhidráttartalma és glikémiás indexe megfelelő legyen, hanem bizonyos nyomelemek bevitele is fontos lehet. Íme, a legfontosabb tudnivalók!
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 11:00
Nagy fejfájást okoz az anyukának, ha a baba szinte kezdettől fogva csak hosszú sírás árán tud elaludni, vagy ha a korábban gond nélkül, jól elalvó baba egyszer csak elkezd sírni minden altatásnál. Mi lehet ennek az oka? Mit tegyünk, ha vigasztalhatatlan a baba?
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 09:00
A magyar nők szükséges rosszként élik meg a változó kort, és keveset foglalkoznak a menopauzával és a hormonváltozás okozta tünetekkel. Az érintett 48-58 év közötti korosztály számára azonban fontos lenne, hogy elmenjenek a szűrővizsgálatokra, illetve orvoshoz forduljanak.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 07:00
A piacok lassan megtelnek friss, színes idényzöldségekkel és -gyümölcsökkel, amellyel nemcsak az ebédünket tehetjük színesebbé, de a kiegyensúlyozott életmódunkba is könnyedén beilleszthetjük. Íme egy csirkés tavaszváró recept!
Eletmód » Életforma.hu

20 cikk | 1 / 1 oldal