Hírek - ATV.hu

Hírek
péntek, 2015. március 6. 10:20
Erősödött a forint pénteken délelőtt a bankközi devizakereskedelemben.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 10:19
A tádzsikisztáni ellenzék egyik vezetőjét, Umarali Kuvvatovot Isztambul utcáin lőtte agyon egy ismeretlen fegyveres.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 10:13
Megsérült öt izraeli határőrnő, amikor péntek reggel közéjük hajtott egy autó Jeruzsálemben – közölte az izraeli katonai rádió.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 09:43
Súlyos pénzzavarba került az athéni vezetés, ezért Alekszisz Ciprasz kormányfő csütörtökön találkozót kért péntekre Jean-Claude Junckertől, az Európai Bizottság elnökétől, aki azonban elutasította a kérést - jelentette a Süddeutsche Zeitung.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 09:30
A hűtlen kezelés gyanúját veti fel, hogy minden pályáztatás nélkül adta bérbe a keszthelyi önkormányzat a kikötőt a miniszterelnök vejének, majd miután lemegy az ingatlan értéke, ezt gyorsan el is adják neki – ezt Gréczy Zsolt mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 09:23
Vida Ildikó beváltotta fenyegetését, kivizsgálta saját magát – ezt Horváth András mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azzal kapcsolatban, hogy befejeződött a NAV kivizsgálása.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 09:19
A jegybank likviditási kölcsönt nyújt az Országos Betétbiztosítási Alapnak (OBA), hogy az 20 munkanapon belül kártalaníthassa a DRB bankcsoport betéteseit - közölte a Magyar Nemzeti Bank honlapján pénteken.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 08:59
Tavaly 3,6 százalékkal, azaz még az előzetesen közölt 3,5 százalékosnál is nagyobb mértékben nőtt a bruttó hazai termék (GDP) az előző évihez képest - jelentette második becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 08:37
A január végi meghirdetés óta már 280 bérlőjelöltje akadt a Veszprém megyei Megyernek, amelyet napi 210 ezer forintér bárki kibérelhet – tájékoztatta a falu polgármestere az MTI-t.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 08:36
Az izraeli hatóságok szerint péntek reggel még a szokásos módon zajlottak mind a civil, mind a katonai egyeztetések Ciszjordániában, noha a Palesztin Felszabadítási Szervezet (PFSZ) úgy döntött csütörtök este, hogy felfüggeszti a biztonsági koordináció minden formáját Izraellel - közölte az izraeli közszolgálati rádió.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 08:06
Csütörtökön megérkezett az Egyesült Államok hivatalos felkérése, hogy Magyarország növelje az Iszlám Állam elleni nemzetközi fellépésben való részvételét - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter péntek reggel a TV2 Mokka című műsorában.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 07:30
Életveszélyes a helyzet: a hazai szén-monoxid-mérők háromnegyede hibás. A hatóság 42 féle mérőeszközt vizsgáltatott be, de már a részeredmények szerint is lesújtó a helyzet. Így lehetnek olyan mérők a polcokon, amelyek rosszak, vagyis nem bízhatjuk rá az életünket. Csütörtökön két gyerek kapott mérgezést Töltéstaván.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 07:29
A Heteknek nyilatkozó Csintalan Sándor azt mondta, egyesével próbálják kivenni a rendszerből a médiabirodalom munkatársait, ám úgy tűnik, nem sikerül ellehetetleníteni a cégcsoportot.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 07:05
A Magyar Nemzeti Bank a társaságnál észlelt szabálytalanságok miatt csütörtök esete részlegesen felfüggesztette a Hungária Értékpapír Zrt. tevékenységi engedélyét, és felügyeleti biztost rendelt ki a céghez - közölte a jegybank péntek reggel honlapján.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 06:54
Polgári peres eljárást indítanak az augusztusban Fergusonban lelőtt 18 éves afroamerikai Michel Brown szülei a halálát okozó volt rendőr, Darran Wilson ellen.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 06:32
Emelte bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 06:30
Beidézte Hillary Clintont szerdán a washingtoni képviselőháznak a bengázi amerikai konzulátus elleni támadást kivizsgáló bizottsága, mert betekintést akar az összes olyan e-mailjébe, amelyet még külügyminiszterként küldött vagy kapott. Reagálásában Clinton elektronikus levelezésének közzétételét kérte a külügyminisztériumtól.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 06:30
Megkérdőjelezhető az ország jogállamisága, a gazdasági adatok pedig viszonylagosak - fogalmazták meg kritikájukat közgazdászok és jogászok a "Valahol utat vesztettünk" egy budapesti konferencián. A résztvevők szerint gazdasági korrekciót csak külföldről kényszeríthetnek ki, mert a jelenlegi kabinettől nem várható önkorrekció.
Hírek » ATV.hu
Hírek
péntek, 2015. március 6. 06:27
Több emeletet elárasztott a víz a német hírszerző szolgálat (BND) épülő új berlini központjában, mert ismeretlenek leszereltek és elvittek öt vízcsapot az épületből. Csütörtök esti sajtójelentések szerint a kár jelentős.
Hírek » ATV.hu

19 cikk | 1 / 1 oldal