VISION

A Detoxban található meg!

Macskakarom - Uncaria Tomentosa


A macskakarom a gyógyító módszerek egész tárházát kínálja. Meggyőző hírnevet vívott ki magának a daganat-, vírusellenes és gyulladáscsökkentő tulajdonságaival. Jelenleg Európa-szerte alkalmazzák különböző betegségek ellen:
- arcüreggyulladás
- ízületi gyulladások
- reuma
- a szervezet ellenálló képességének növelése

Egyértelmű, hogy minden olyan természetes szer hatalmas érdeklődést kelt, amely egyszerre erősíti az immunrendszert és hatásos antioxidánsként és gyulladáscsökkentőként is hat.
A macskakarom ilyen, és megérdemli, hogy különlegesen bánjunk vele. Tudományos körökben úgy nevezik, mint a „botanikus kincs."
Egyes perui tudósok szerint a Tomentosa faj (Macskakarom) a legígéretesebb közülük, mint gyógyszer. Bár nálunk csak étrend-kiegészítőként lehet hozzájutni, de a növény hatása ettől mit sem változik.
A macskakarom funkciói
A macskakarmot eredetileg ízületi gyulladás, gyomorhurut, ellen alkalmazták. Jelenleg több betegség enyhítésében is szerepet játszhat. Ilyenek a: vírusos és gyulladásos megbetegedések, számos bél- és gyomor rendellenesség, ízületi gyulladások, Crohn-kór, fekélyek, gasztritisz, paraziták, divertikulózis, köhögés, a ráknak különböző fajtái, bélérzékenység szindróma, herpesz, allergiák, farkasbőr, cukorbetegség, PMS, hypoglycemia, prosztata bántalmak, bursitis vagy a reuma.
A macskakarom emellett nagyon jó antioxidáns is. Képes megkötni azokat a szabadgyököket, amelyek a szervezetünkben az oxidatív stressz okozói, és a különböző sejt elváltozásokat, gyorsabb öregedést, mutációt váltják ki. Ezzel hozzájárul, hogy a testünkben kialakuló daganatos elváltozások kialakulásának esélyét minimalizálja.
A szív-érrendszeri betegségek és a macskakarom
Kimutatások szerint a magyar halálozási arány vezetője 51%-kal a szív és keringési betegség miatti halálozás. Ezt is elősegítik a szabadgyökök, melyek az érfalakat sem kímélik. A sérült érfalakon pedig könnyen alakulnak ki plakkok, melyek az erek keresztmetszetét csökkentik. Ezt a helyzetet súlyosbítja, hogy a tapasztalatok szerint a vérsűrűség is nő. A magas vérnyomás és a magas koleszterinszint tovább növeli a szívinfarktus, a trombózis kialakulásának esélyét. Ezért is csodálatos, hogy a macskakarom serkenti a vérkeringést, megakadályozza a vérrög képződését, és oldja az erek falán lévő plakkokat.
(Forrás: fw.hu/egeszsegesen/macskakarom)


Feladás dátuma: csütörtök, 2013. augusztus 1.
Nézettség: 959

Név: Páll Zsuzsa Rozália
Telefonszám: 0361420743
E-mail:
Weboldal: http://www.elhecjobban.lapunk.hu