Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 04 28 Komoly fennakadást okoz a hóesés Európa több országában



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. április 28. Nézettség: 322

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. április 28. 19:17
Szlovéniában és Horvátországban a gazdák azt mondják: a hó és a fagy tönkretette az idei termést. De fennakadások voltak a közúti és a vasúti közlekedésben is.
csütörtök, 2016. április 28. 19:17
Kivirágzott orgonabokrok, gyümölcsfák, szőlőültetvények kerültek hó alá Horvátország észak-nyugati részén a szlovén határ közelében. Ez a gazda azt mondja, idén nem lesz termés, mert nem csak hó esett a térségben, hanem fagy is pusztított. Ivan Habijanec, gazda, Horvátország: „Le kell rázni a havat az ágakról, hogy ne törjenek le. Legalább a fát mentsük meg, ha már a termés odaveszett.” A helyiek nem emlékeznek hasonló áprilisi időjárásra.
csütörtök, 2016. április 28. 19:17
Havazott Szlovéniában is. Hóban bicikliztek az emberek Ljubljanában. Az áprilisi hó hatalmas közlekedési káoszt idézett elő. Sokan már lecserélték a téli gumikat, a nyáriak pedig nagyon csúsztak ebben az időben. Nemcsak a városokban az autópályán is sok baleset történt. Megszakadt a vasúti közlekedés Szlovénia és Ausztria között a nagymennyiségű hó miatt és több térségben áramkimaradás is volt.
csütörtök, 2016. április 28. 19:18
Ausztria hozzászokott ugyan a havazáshoz, de nem áprilisban. Stájerország és Karintia magashegyi útjain káoszt okozott a sűrű havazás, az autók csak téli abroncsokkal tudnak közlekedni, a teherjárművek pedig hólánccal. Több helyen sebesség-korlátozástokat vezettek be. Az A2-es autópálya több szakaszán hókotrók dolgoznak.
csütörtök, 2016. április 28. 19:18
Havat lapátolnak Belgium déli részén is. A jelentős mennyiségú hó miatt ismét elő kellett venni a hókotró eszközöket. Néhány nappal ezelőtt még 15 fokot mértek, így a helyiek abban bíznak, hogy a föld már átmelegedett annyira, hogy a hótakaró ne maradjon meg sokáig. Amíg a mezőgazdasági munkálatok szünetelnek, nem marad más, mint hógolyózni.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal