Ruben Brandt, a gyűjtő (2018)

Ruben Brandt, a gyűjtő (2018)

1 videó - 2018
magyar thriller, 96 perc

A művészet olykor veszélyesebb, mint az élet, derül ki a Ruben Brandt, a gyűjtő című egészestés magyar animációs akció-thrillerből. Különös rablássorozat rázza meg a világ leghíresebb múzeumait: egy rejtélyes bűnbanda egymás után szerzi meg a legértékesebb képeket. Hiába minden óvintézkedés, semmi sem akadályozhatja meg a Gyűjtőt (Kamarás Iván) és csapatát az újabb festmények ellopásában, a rendőrség pedig tehetetlen. Csupán Kowalski (Makranczi Zalán), a washingtoni magánnyomozó veszi észre, hogy mi a közös az ellopott műtárgyakban, de veszélybe kerül az élete, amikor beleszeret a rablóbanda femme fatale-jába, Mimibe (Hámori Gabriella). A pánikba esett biztosítótársaságok százmillió dollár jutalmat ajánlanak a nyomravezetőnek, ezt hallva pedig az alvilág is bekapcsolódik a macska-egér játékba, mindent elsöprő lavinát indítva el. Milorad Krstić egyedi látványvilágú akció-thrillerében az egész világot bejárjuk egy olyan utazás során, amely percenként okoz újabb és újabb meglepetéseket. A 4K-ban készült animációs alkotásban a köznapi és fantázia szülte formák keverednek, ahol mindvégig extravagáns alakok, futurisztikus és vintage elemekből épülő dizájn, autósüldözés, humor és mindig újra töltődő izgalom köti le a néző figyelmét.

Rendező:
Milorad Krstic
Írók:
Milorad Krstic
Szereplők:
Iván Kamarás (Ruben Brandt (voice)), Peter Linka (George (voice)), Gabriella Hámori (Mimi (voice)), Henry Grant (Membrano Bruno (voice)), Matt Devere (Bye-Bye Joe (voice)), Katalin Dombi (Marina (voice)), Gábor Nagypál (Bye-Bye Joe (voice)), Máté Mészáros (Membrano Bruno (voice)), Zalán Makranczi (Mike Kowalsky (voice)), Paul Bellantoni (John Cooper (voice)), Virginia Proud (Margaret (voice)), Csaba Márton (Mike Kowalski (voice))

Ruben Brandt, a gyűjtő (2018)

 
   

Ruben Brandt, a gyűjtő (2018)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2019. április 5. Nézettség: 1,471

Tetszik