Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Utolsó videó megjegyzések

Dzsungelfiú (1996)
Tóth József
péntek, 2024. március 22. 08:34
1 . Egy éve próbálkozom de nem tudom elérni a két csillagot pedig előtte megvolt és tudtam is mesefilmet nézni itten
Vad Buck jégkorszaki kalandjai
Ujváriné Judit
vasárnap, 2023. február 5. 23:23
2 . Nézhetitek
Tóth József
péntek, 2024. március 22. 08:32
3 . Nem tudom megnézni itt
Fantasztikus Maurícius (2022)
Tóth József
péntek, 2024. március 22. 08:29
1 . Itt sajnos nem tudom megnézni pedig több éve tagja vagyok a csoportnak
Versmondó versennyel emlékeztek meg március 15-én a nemzeti ünnepről Gyálaréten
Lázár János
szombat, 2024. március 16. 16:57
1 . Ez lenne a vers maga aki rá ísmer.Az kérem írja meg ide a hoizzászolásokba.


Mikor kinyitok egy könyvet,
Sárgát barnát kéket zöldet,
Mintha óriás varázslat tárná ki szobámat,
Útra kelek erre arra,
Amerre a kedvem kevem tartja

A zöld könyvel Afrikába
Ráülök egy elefántra
Aztán banán fára mászom
Maki majomokal komázom
Iván Gabriella
hétfő, 2024. március 18. 12:38
2 . Köszönöm!
Az első korábban sorokra rákerestem, de semmit sem adott be, hátha itt tudja valaki.
Csézy - Szeretlek
Iván Gabriella
csütörtök, 2024. március 7. 16:55
1 . Csodálatos dal és klip! :)
Lázár János
csütörtök, 2024. március 7. 21:27
2 . Igen, :-)
Novák Kaletalin és Varga Jucus lemondott, rohad a narancs❗| Somogyi András |
Iván Gabriella
hétfő, 2024. február 12. 10:02
1 . Velős lett!
Dado & Dol Magic Crew - Predivna letargija (Official Video)
Hajnal Miki
szerda, 2024. január 31. 13:56
1 . Feltörekvő szabadkai rock and roll banda "Dado & Dol Magic Crew": "Ameddig a szél visz minket, vitorlázunk"
Gyönyörű letargia!
SHAMAN - Я РУССКИЙ (музыка и слова: SHAMAN)
Hajnal Miki
kedd, 2024. január 23. 15:47
1 . Minden reggel a Sámán dalával ébresztik Navalnijt, hogy Putyin-pártivá neveljék
Az évtizedekre bebörtönzött ellenzéki politikus napja a himnusszal indul, majd rögtön utána egy 32 éves énekes dalát kell meghallgatnia.
Újabb kínzásról számolt be a bebörtönzött Alekszej Navalnij. Az orosz ellenzéki politikus korábban már panaszkodott bántalmazásra, mérgezésre és az orvosi ellátás megvonására is, mostanában azonban reggelente egy Putyin-párti popdal meghallgatására kényszerítik hajnali 5-kor, vagyis azonnal ébredés után, írja a The Guardian.
A 47 éves politikust a hírek szerint az Északi-sarkkörtől 60 kilométerre északra elhelyezkedő börtönben tartják fogva. Ha kitölti büntetését, akkor jelen állás szerint 74 éves korában szabadulhat majd. Navalnij hétfőn azt mondta: koholt vádak alapján ítélték el, melyek célja, hogy távol tartsák a politikától.
Navalnij részleteket árult el arról is, hogyan telnek napjai az isten háta mögötti börtönben. Ezek alapján minden nap reggel 5-kor ébresztik az orosz himnusszal, majd rögtön ezután meghallgattatják vele Shaman „Orosz vagyok” című hazafias számát is.
Shaman, vagyis Jaroszlav Dronov az orosz állami televízió egyik állandó szereplője. Az énekes nyíltan vállalja Putyin-pártiságát, és a jelenlegi elnököt támogatja a márciusi szavazáson is. A 32 éves popsztár legutóbb novemberben került a hírekbe, amikor az állami tévében közvetített koncertjén ey atombomba felrobbantását szimulálta. A műsor egy pontján előkapott egy bőröndöt, majd megnyomta az abban található piros gombot, és hatalmas tűzijáték tört ki körülötte.
Egy estére feltámadt a MIÉP,  zseniális népirtónak kiáltották ki Karikó Katalint
Iván Gabriella
vasárnap, 2024. január 21. 21:21
1 . Érdekes
Pussycat - Mississippi
Gyarmati György
vasárnap, 2024. január 21. 00:48
1 . A három testvér csodálatosan énekel!
Gyöngéden ölelj át...wmv
Gyarmati György
vasárnap, 2024. január 21. 00:41
7 . Ez is le van tiltva!
Zoltán Erika   Szerelemre Születtem  Dj Dominique remix 2013 )
Gyarmati György
vasárnap, 2024. január 21. 00:36
35 . A zene és a hang tökéletes de ez nekem nem videó, hanem fotók sorozata!
AZAHRIAH x SZOBOSZLAI - Azi meg a Szobó (AI VOICES, MIND1 COVER)
Hajnal Miki
szombat, 2024. január 20. 12:56
1 . Tarol a neten a videó, amiben Azahriah és Szoboszlai Dominik énekel együtt egy AI által generált számban
Mesterséges intelligenciával írattak egy Azahriah-Szoboszlai Dominik nótát, a rajongók egyenesen imádják.
Maria Luiza Schmidt – cântec din folclorul maghiar (@Vedeta populară)
Hajnal Miki
péntek, 2024. január 19. 13:57
1 . A gyönyörű román leányzó elhozta a békét a Kárpát-medencébe.
A globálissá vált, 21. századi modern világ egyik hívószava a "multikulturalizmus" - a határok kinyitásával és az internet elterjedésével kinyílt a nagykönyvtár, Budapest 15. kerületében egy panelban ülve semmi nem akadályoz meg minket abban, hogy belső-afrikai törzsek népzenét tanulmányozzuk, két kattintással rendeljünk egy hangszert, és a kongói dalok harmóniavilágának szakértőjévé váljunk.


Időről-időre a populáris kultúrában bizonyos kultúrkörök "menőnek" számítanak - emlékezzünk csak pár évvel ezelőtt, amikor minden rádióból a Despacito szólt, szünetben pedig a Narcos-t nézte a fél világ a Netflixen, akkor hirtelen megugrott a spanyolul tanulni szándékozók száma: hogy az egyik puerto rico-i, és elsősorban az USA-ban élő spanyolajkúak szellemi terméke, míg a másik eleinte Kolumbiában, majd Mexikóban játszódott, már nem volt olyan fontos, lényeg a spanyol nyelv és életérzés (az európai spanyol és a dél-amerikai kultúra egyébként jelentős eltéréseket mutat a nyelvi közösség ellenére is).

A magyarság nem túl nagy lélekszámú nép (legalábbis a spanyol vagy angol anyaelvűekhez képest semmiképpen) - a nyelv egyedisége és a relatíve kisebb lélekszám miatt így a magyar kultúra is elsősorban a Kárpát-medencében fejti ki szellemi hatását.
Egy pár évvel ezelőtt a Romániában futó helyi tehetségkutató, a Vedeta populară (kb.: "a népszerű sztár") elődöntőjében egy Maria Luiza Schmidt nevű (vezetékneve alapján könnyen elképzelhető a szász származás) fiatal lány egy magyar népdallal, a "Szagos a rozmaring" cíművel nevezett be, amihez magyar népviseletet öltött, eljárt egy csárdást is, háttértáncosai pedig egy marosvásárhelyi hagyományörző tánccsapat táncosaibó verbuválódtak.
A produkció óriási sikert aratott, a zsűri nem győzte dicsérni a fiatal énekest - a történetnek különös ízt adott a politikusok által gyakran gerjesztett magyar-román ellentét, ám az ifjú művész és a zsűri is ékes bizonyítékát adta annak, hogy a művészet segítségével minden vélt nézeteltérés áthidalható: szerény javaslatunk lenne, hogy kevesebb politika, több éneklés.
Albus Dumledore, a világhírű Harry Potter-regények bölcs igazgatója mondja egyszer, hogy a "zene varázslatosabb minden mágiánál", és ezt a gyönyörű népdalt hallgatva egyet is kell értenünk vele.
Hajnal Miki
péntek, 2024. január 19. 15:31
2 . 0,53"-tól az igazi meglepetés!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Nagyúr - gróf Bánffy Miklós 1. rész
vasárnap, 2023. december 31. 10:01
1 . Kevés olyan színes, tehetséges, hasznos, tisztességes alakja volt a múlt század magyar kultúrtörténetének - és történetének -, mint gróf Bánffy Miklós. Az Operaház intendánsaként megújította az intézményt. Kiharcolta Bartók műveinek színrevitelét. Mint díszlet- és jelmeztervező új stílust hozott az elaggott színházba. Külügyminiszterként oroszlánrésze volt abban, hogy Sopron magyar maradt. Megszervezte és népszerűsítette a két világháború közti erdélyi magyar irodalmat. Nagyszerű drámákat írt, és egy felejthetetlen nagy regényt, az Erdélyi történetet. Hatvanezer holdas nábobként született, és koldusszegényen halt meg. Bonchidai kastélyát, amit Erdély "Verszáliája"-ként emlegettek, a németek felgyújtották. Egész életén át mindig csak használni akart, akivel csak lehetett, jót tett - nem is őrizte emlékét a "hálás" utókor. Alig tudnak ma róla, mert egyetlen klikkhez sem tartozott, se szekértáborhoz, se generációs véd- és dacszövetséghez.
vasárnap, 2023. december 31. 10:01
2 . Kevés olyan színes, tehetséges, hasznos, tisztességes alakja volt a múlt század magyar kultúrtörténetének - és történetének -, mint gróf Bánffy Miklós. Az Operaház intendánsaként megújította az intézményt. Kiharcolta Bartók műveinek színrevitelét. Mint díszlet- és jelmeztervező új stílust hozott az elaggott színházba. Külügyminiszterként oroszlánrésze volt abban, hogy Sopron magyar maradt. Megszervezte és népszerűsítette a két világháború közti erdélyi magyar irodalmat. Nagyszerű drámákat írt, és egy felejthetetlen nagy regényt, az Erdélyi történetet. Hatvanezer holdas nábobként született, és koldusszegényen halt meg. Bonchidai kastélyát, amit Erdély "Verszáliája"-ként emlegettek, a németek felgyújtották. Egész életén át mindig csak használni akart, akivel csak lehetett, jót tett - nem is őrizte emlékét a "hálás" utókor. Alig tudnak ma róla, mert egyetlen klikkhez sem tartozott, se szekértáborhoz, se generációs véd- és dacszövetséghez.
Vad Magyarország - A vizek birodalma
Iván Gabriella
péntek, 2023. december 22. 02:06
1 . Csodálatos természetfilm!
The Pogues - Love You 'Till the End (PS I LOVE YOU SOUNDTRACK)
Hajnal Miki
csütörtök, 2023. november 30. 15:36
1 . Felesége jelentette be, elhunyt a világhírű énekes!
Hajnal Miki
csütörtök, 2023. november 30. 15:37
2 . Hosszan tartó, súlyos betegségben 65 éves korában meghalt a Pogues zenekar énekese, Shane MacGowan.
A The Pogues nevű ír zenekar számos slágert szerzett, többek között a P. S. I love You címá filmben is az ő daluk volt hallható.
Magyar Csaba Pater - Elvisz Trén (Macskák)
Magyar Csaba
szombat, 2012. április 28. 07:21
2 . Hibás a bemásolt szöveg. :) Nem tudom mi a forrás, de az énekelt szöveg a hivatalos. Romhányi 100% hogy nem így írta meg. FŐváltóőr és FŐrendész, felesleges szóismétlés lenne. "Ha már 19:20" Akkor minden nap 19:20-kor izgulnának. Nem, csak itt, amikor nincs meg Elvisz. :) "Már alhat a jó utas békében" Békésen, békében nyugodni szokás. Megbotlani a láb szokott, nem a lány.
Iván Gabriella
vasárnap, 2023. november 19. 20:22
3 . Jó fotó :)
Beszélő macskák
Ajtai-Baricsa Edith Katalin
péntek, 2010. február 5. 07:12
1 . Ezek a szegény állatkák akkor adnak ki ilyen hangokat, amikor a gyomrukban összegyült szőrgombóctól meg akarnak szabadulni- ez számukra olyan érZés, mint a hányinger.SAJNOS, EZ NEM VICC.
Iván Gabriella
vasárnap, 2023. november 19. 20:20
2 . A második szerintem kamu.
Vicces Macskák
kedd, 2011. február 1. 19:48
2 . Igen, én is rengetegszer láttam,de még most sem unom;)))))
Iván Gabriella
vasárnap, 2023. november 19. 20:18
3 . Rég láttam ezt a videót. Cukik :) :D