Tar Ildikó

 
(1965)
festőművész

 
   

Tar Ildikó

Tar Ildikó
1965-ben születtem Budapesten, majd Csömörön nevelkedtem.
Kisgyermekkorom óta számos kreatív tevékenységben próbáltam kifejezni mindazt, amit magamban hordozok, ahogyan látok. A természet tökéletes: művészi harmóniája mindíg is lenyűgözött. Kerestem a visszhangot a zenében… a dallamot a versek rímeiben, a tökéletességet a grafikában… De minden tevékenységem arra mutatott, hogy az igazi nagy ALKOTÓ utánozhatatlan.
A mi részünk az ámulat.
 
A pályaválasztás, a család évtízedekre megszabta további életutamat. Mígnem 1999 nyarán ismét kaptam egy művészi impulzust, aminek köszönhetően újra felfedeztem az alkotás örömét.
A festési technikákat autodidakta módon sajátítottam el. Első alkotásaim 1999 végén, barátaim jóvoltából kerültek közszemlére. Ezt követően sorra kaptam lehetőséget önnálló kiállítások rendezésére.
 
Szokatlan színvilágú festményeim azt a szabad, tiszta életérzést közvetítik, amit a nagy Alkotó elrejtett a természetben, s amit a tradíciók által korlátolt világunkban oly nehéz megtalálni.
 
Alázattal, tisztelettel, megdöbbenéssel állok a MŰ előtt…
néhány csepp hangulat lecsöppen ecsetemről, melyet most megosztok mindazokkal, akik szivesen kalandoznak velem túl a láthatáron.


Forrás:
www.tarildiko.hu


Képek