Recept minden mennyiségben! Ételek elkészítésének módjai, hasznos tippek, tanácsok, leírások a főzés és szakácsművészet mindennapjaiból.

 

Hamis tiramisu

Hamis tiramisu

Mascarpone nélkül - mégis teljes az élvezet!

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 dl tejszín
  • 25 dkg natúr vajkrém
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 30 dkg babapiskóta
  • 1 csésze hideg erős kávé
  • 0.5 evőkanál rum
  • kakaó a díszítéshez

 

Elkészítés

A tejszínt habbá verjük, majd összekeverjük a vajkrémmel és a vaníliás cukorral.

A babapiskóta felét egy edény aljába fektetjük, majd meglocsoljuk a kávéval és a rummal.

A krém felét a piskótára kanalazzuk, majd rátesszük a maradék piskótát, arra pedig a maradék krémet. A tetejét megszórjuk kakaóporral, és néhány órára hűtőbe tesszük.

Szerkesztés dátuma: szerda, 2012. szeptember 19. Szerkesztette: Mereteiné-Matosics Ágnes
Nézettség: 1,141

Forrás:
www.receptvarazs.hu


   


Tetszik