Recept minden mennyiségben! Ételek elkészítésének módjai, hasznos tippek, tanácsok, leírások a főzés és szakácsművészet mindennapjaiból.

 

Csokis-kekszes (sütés nélkül)

Csokis-kekszes (sütés nélkül)

Hozzávalók:

  • 3 csomag csoki pudingpor
  • 9 + 1,5 dl tej
  • 6 evőkanál cukor
  • 2 teáskanál porcukor
  • rumaroma
  • háztartási keksz

Elkészítés:

1. 1,5 dl tejet összekeverjük a porcukorral és a rumaromával. Egy jénai tál aljára sorban kekszeket helyezünk, meglocsoljuk a rumos-cukros tej felével. A maradék kekszet beáztatjuk a megmaradt tejbe.

2. A pudingport 9 dl tejjel és 6 evőkanál cukorral sűrűre főzzük, a felét még forrón ráöntjük a tálba rakott kekszre. A tetejére rakjuk a többi kekszet, és ráöntjük a maradék pudingot. 1-2 órára hűtőbe tesszük.

Szerkesztés dátuma: péntek, 2012. szeptember 28. Szerkesztette: Mereteiné-Matosics Ágnes
Nézettség: 1,666

Forrás:
www.mindmegette.hu


   


Tetszik