Edith González

2 videó
Edith González Fuentes (Monterrey 1964. december 10. –) mexikói színésznő.

Első szerepét 1976-ban, tizenkét éves korában kapta az El Rey de los gorilas című filmben. Ezután felajánlottak neki egy szerepet a Los ricos también lloran című telenovellában. Edith a shakespeare-i Művészeti Iskolában tanult. 1993-ban, kapta élete első főszerepét mint Monica a Corazón Salvaje című sorozatban. 1999-ben ismét főszerepet játszhatott a Nunca te olvidare-ben a szintén sikeres Fernando Colunga mellett. 2001-ben felajánlották neki a Salomé telenovella főszerepét. 2006-ban kezdte forgatni a Mundo de Fierast, ahol főszerepet játszott César Évora, Gaby Espino és Laura Flores mellett.

2007 szeptemberében kezdték a Palabra de mujer forgatásai, ahol együtt játszott Yhadira Carrillóval (Fernanda), Ludwika Paletával (Paulina) és Lidya Avilaval (Matilde). 2008 júliusában kezdte forgatni a Telemundo a Doña Bárbarát. Miután véget értek a forgatások, szerepet vállalt a Mujeres Asesinasban. 2009. június 4-én a Camaleonesben játszott, Belinda és Alfonso Herrera mellett. 2010 októberében felmondott a Televisánál, és szerződést kötött a TV Aztecával. 2011-ben debütált a TV Aztecánál Mauricio Islas mellett a Cielo Rojóban.

2004-ben megszületett kislánya, Constanza, akinek édesapja Edith korábbi férje, Santiago Creel. Jelenlegi párja Lorenzo Lazo

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Mujeres Asesinas & Gloria Trevi - Todos Me Miran [HQ]



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2013. május 1. Nézettség: 236

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal