The Muppet Show

9 videó - 1976
Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol szórakoztató sorozat.

A marionett és a puppet (báb) szó összevonásából keletkezett muppetek feltalálója Jim Henson és felesége, akik már az ötvenes évek közepe óta szerepeltették sajátos figuráikat az amerikai tévéműsorokban. A bájosan elrajzolt, nagyszájú muppetek számos programban tűntek fel az évtizedek során, egyik legismertebb sorozatuk a mai napig élő, rendkívül népszerű Szezám utca című pedagógiai műsor.
Henson azonban nem elégedett meg a bábok egyéni sikerével - többet akart, mint kedves gyerekműsorokat gyártani. És miután Amerikában nem talált megfelelő producert, Angliába ment, ahol egy bizonyos Sir Lew Grade-del karöltve megalkotta a hetvenes évek legnagyobb nézettségű tévéműsorát, a Muppet Show-t, melyet közel száz országban körülbelül 235 millió ember nézett.
A Muppet Show félórás epizódjainak helyszíne egy színház, ahol Breki béka, a showman próbálja összetartani különféle exhibicionista állatokból, borzas szörnyetegekből és egyéb lehetetlen alakokból álló csapatát. Miss Röfi azonban mindig féltékenységi jeleneteket rendez, Topi maci borzalmas vicceket mond, amelyeken csak ő maga nevet, a kellékes soha nem a megfelelő kelléket hozza be, a szörnyetegek szörnyen vérszomjasak, a páholyban ülő két csipkelődő öregúr pedig állandóan rosszindulatú megjegyzéseket tesz a műsorra. Nehezíti szegény béka helyzetét, hogy minden adásnak egy-egy valódi sztár a vendége, akinek szintén sajátos igényei vannak.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Muppets - Lion Sleeps Tonight



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2011. augusztus 21. Nézettség: 427

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal