Max Emanuel Cencic

23 videó
Horvátország Zágráb,szeptember 21, 1976.
kontratenor . jelenleg a Ausztriában .
Cencic kezdett énekelni egy nagyon fiatal korban, kereső hírnevet szülőhazájában horvátországi hat évesen a Queen of the Night eléneklése után koloratúr showpiece ária "Der Hölle Rache" Mozart Varázsfuvola Zágráb televízióban. A körülbelül 1987-1992, Cencic tagja volt a Bécsi Fiúkórus (németül: Wiener Sängerknaben), és melyik intézmény is turnézott és készített felvételeket mutatnak. Rögzített előadások (ahol Cencic volt, vagy magas szólistája Sängerknaben vagy egy független férfi szoprán) A Sängerknaben között Händel Messiás , Haydn Die Schöpfung és Mozart Requiem (amely szintén tartalmaz kontratenor Derek Lee Ragin ), az összes elérhető a Capriccio címkén. Cencic is hallható az ő mint a vezető szoprán szólista a Wiener Sängerknaben számos felvételt a liturgikus és világi zenét a Philips címkén. A különösen kiemelkedő az ő felvételeit a Sängerknaben a teljesítmény a vokális változat Johann Strauss II Frühlingsstimmen , a figyelemre méltó az vocalism egy fiú szoprán.
Mielőtt kiigazítása vokális technika a kontratenor tartományban Cencic egy sor felvételek opera áriák és Lieder egy privát lemezkiadó.
Egy rettenthetetlen előadóművész, Cencic karrierje a mai napig meg van jelölve egy sor drámai változatos bemutatásának, lenyűgöző példája a teljesítményt a női szerep .
Ő fog énekelni három további előadások a szerepet a Staatsoper novemberben és decemberben 2010-ben.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Max Emmanuel Cenci : Cara speme (Handel)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2013. július 1. Nézettség: 180

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal