Giuni Russo

5 videó
Egy olasz énekes-dalszerző, aki specializálódott a kísérleti zene egy rövid sikeres etapban art-pop énekes a korai 1980-as években. Született:Palermó,
szicilia, 1951,szeptember 10-én,Mh: Milánó , Lombardia ,2004, szeptember 14-én.
(színpad neve Giuseppa Romeo)
Pályája során énekelt olasz, angol, francia, német, kínai, spanyol, arab, perzsa és latin.

Játék és tanulás nem volt olyan fontos, mint az éneklés, és ő folyamatosan kérte erre az iskolában a tanárnőt. A tanárnő felajánlotta saját asztalát, Giuni kell használni, mint a színpadon, de Giuni annyira félénk lány volt ,hogy rejtőzködve szerette volna megmutatni az énektudását a bezárt ajtó mögött.A családja nem tudta, mi történik, és egyikük sem tudta, hogy vesz énekórákat a Master Ettore Gaiezza-tól, fizet neki, a pénzt kereste az éjszakai fellépésből.15 éves korában énekelt a Castrocaro fesztiválon az új hangokkal, elérve az elődöntőben . A következő évben megnyerte a fesztivált, és a népszavazást a szavazatokat, éneklés Timi Yuro és A chi a Fausto Leali . Két kislemeze jelent meg 1968,
1969-ben költözött Milánóba, hogy együtt dolgozhasson Maria Antonietta Sisini zenész és dalszerzővel. A 1972-ben énekelt a kórusban a Balletto di Bronzo 's Ys. 1974-ben szerződést írt alá a német label "BASF", álnéven Junie Russo .
1982-ben érte el a csúcsot Giuni az ő népszerűsége a hit Un'estate al mare, amely aranylemez lett. Ő részt vett a "Festivalbar", "Vota la voce", és még sok más eseményeken.
Az 1990-es években Russo szentelte magát a World Music és a zene-színháznak. 1994-ben megjelent egy új album, Se Fossi pi "simpatica sarei meno antipatica a leginkább kaleidoszkópszerű a Giuni munkája.Az első élő albuma, Voce prigioniera, megjelent 1998-ban.
2003-ban adta utolsó koncertjét,fiatalon 53 éves korában meghalt.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Love is....Giuni Russo Una la Verità (G.Russo-M.A.Sisini)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2013. július 4. Nézettség: 148

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal