Bill Medley

25 videó
William Thomas "Bill" Medley (született:1940, szeptember 19-én, Los Angeles , California , Egyesült Államok) egy amerikai énekes és dalszerző , a legismertebb, mint a fele az igazak Brothers .
Medley találkozott ő énekel partner Bobby Hatfield volt, amikor párosítva szaxofonos John Wimber , aki később ment, hogy megállapította a Vineyard Church mozgalom, egy zenekar, a The bujálkodóihoz, aki megjelent a The Black Derby szórakozóhely Santa Ana, CA Medley és Hatfield kezdtek énekelni a duó 1962-ben első egységes volt Medley-fémjelezte " Kis latin Lupe Lu ", és az első # 1 sláger volt," Te már elvesztette Ez Lovin 'feelin "által gyártott, Phil Spector 1964 . szerint zeneműkiadásra watchdog Broadcast Music, Inc. , " Te már elvesztette Ez Lovin 'feelin "a legtöbbet játszott dal a történelem az amerikai rádió. A nyomon követés találatot benne " (Te vagy az én) Soul and Inspiration "és a" Ghost-ban Melody ".

A duó feloszlott 1968-ban, de visszatért egy másik hit 1974-ben, a "Rock And Roll Heaven", és továbbra is együtt jelennek meg, amíg Hatfield halála 2003 novemberében Righteous Brothers bekerült a Rock and Roll Hall of Fame március 2003 egyik legnagyobb rajongói, Billy Joel .
Bővebb Infó:Wikipédia.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Bill Medley & Jennifer Warnes at 1988 Grammy Awards



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2015. január 18. Nézettség: 166

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal