Végjáték - A világ leigázásának forgatókönyve

2 videó
Világkormány? Rendőrállam? Teljes diktatúra? Rabszolgaság? Bőr alá ültethető chipek? Eltörölt nemzetek és összeolvasztott országok? Sárba tiport szólásszabadság és kivéreztetett emberi jogok? Az egész Föld felett uralkodó, szűk, dúsgazdag, elit csoport? Rothschildek? Rockefellerek? Bankár-dinasztiák? Bilderberg-csoport? Ugyan már! Mese az egész!
Persze, mese. Ez az egész csak egy buta összeesküvés-elmélet. Nyilván. Mint ahogy a készülő Észak-Amerikai Unió is az (melyről az emberek háta mögött döntöttek!). Meg az is, hogy egyes amerikai vállalatok bőr alá ültethető chippel látják el alkalmazottaikat. Meg az is, hogy az említett chipet már a National Geographic csatornája is népszerűsítette, mint a biztonságosabb jövő eszközét (csak le kell számolni valahogy azokkal a rohadt terroristákkal, ugye?). De ne menjünk messzire: már Magyarországon is bevezetik az ujjlenyomattal ellátott, biometrikus útleveleket. Tehát az emberek feletti, teljes kontroll kiépítésének igénye itt van. Pontosan itt, az orrunk előtt.
Alex Jones Végjátéka az Ébresztőfilm mellett az egyik alapmű, melynek tudásanyaga olyan kaput nyit meg, amit eddig mesterségesen zárva tartottak az elmédben oktatásod és az elhallgatott + félrevezető információk segítségével.
Itt az idő, hogy Te magad kezdj tudatára ébredni a valóságnak, mert milliók teszik jelenleg és a dolog a nagyon közeli jövőben robbanni fog, hisz az Alex Jones által feszegetett kérdéskör nem csupán egy zavaros elmélet, hanem nagyon is valós, kézzelfogható dolog.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Végjáték- EndGame (2007) Teljes film (hun,eng,fin,pol,port,rus,serb,spa,swe, sub)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Education (Oktató) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2012. június 24. Nézettség: 604

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal