Colin Lee

17 videó
Dél-afrikai születésű tenor, Colin Lee gyorsan létre magát az egyik vezető tenor a bel canto repertoár. Az ő La Scala debütált 2014-ben, Colin lesz csak a harmadik dél-afrikai tenor a történelemben, hogy énekelt meg az összes 5 fő operaházakban a világon.

Született és nevelkedett Cape Town, Dél-Afrika, Colin részt vett a világhírű Drakensberg Fiúkórus iskola, mint egy fiatal fiú. Megszerzése után a könyvvizsgáló, Colin érkezett Londonba 1994-ben, és megkezdte saját vokális tanulmányok a walesi tenor, Jeffrey Talbot.

Colin nemzetközi karrierje eddig meghatározott bizonyos bel canto szerepek, amelyek vitte figyelmét operaházak és opera közönség a világ minden tájáról. Különösen azt tette a saját szerepét Tonio Laurent Pelly termelése La fille du Regiment a Royal Opera House (ROH). Egy másik szerep, amelyben Colin kiemelkedett az elmúlt évtizedben Almaviva Rossini egyre népszerűbb Il Barbiere di Siviglia. Mivel az ő szerepe debütált az opera, mint egy fiatal művész English National Operában (ENO) 2003-ban ment énekelni a szerepet több mint 80-szor operaházak világszerte leginkább ROH, Metropolitan Opera House, Opéra de Paris , Bécsi Állami Opera és a Berlini Állami Opera.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Colin Lee - Lucia di Lammermoor - Wedding Scene



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Komolyzene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2013. július 16. Nézettség: 198

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal