Holokausztcáfoló dokumentumfilm

2 videó - 1992
David Cole zsidó történész 1992-ben videokazettán rögzített interjút készített Franciszek Piperrel, az Auschwitz-Múzeum igazgatójával. Ennek magyar szinkronizált változatát egyes magyarországi újságírók nagy felháborodással fogadták. Szerintük a kazetta tagadja a holocaustot, kegyeletsértést követ el és ,,gyűlöletre uszít a zsidó közösség ellen".

Egy emberrel beszélgettem múltkor, ki gyerekkorában a holokauszt szörnyű témájában írt regényeket és el is küldte a kiadóknak. Mára már megtekintve az alábbi videót, erős kétségek fogták el, hogy minden úgy zajlott-e le mint ahogy a történelemkönyvekbe le van írva. De attól a videó simán lehet átverés is.

Franciszek Piper az egyetlen hitelesnek tűnő ember a filmben, az Ausvici Múzeum honlapján olvasható, hogy valóban létezik, és tartott is egy előadást The Denial of the Crime of Genocide in Auschwitz címmel 2007 februárjában. És számos cikket alkotott a hivatalos oldalon, úgyhogy autentikus ember az biztos. De hogy igazgató volt, azt nem találom, itt egy új kép Piperről. valószínű, hogy tényleg Piper van az alábbi videón is.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Holokausztot megcáfoló dokumentum film



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vimeo.com videó.
Segítség a vimeo.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2012. március 8. Nézettség: 410

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal