Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 04 30 Várják a majálisozókat Palicsra



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. április 30. Nézettség: 315

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. április 30. 18:01
Ma kezdődött és egészen május 3-áig tart idén a palicsi majális. A többnyire napsütéses időjárás már ma sok látogatót vonzott Palicsra. Számos szórakoztató-, kulturális- és sportrendezvény, az állatkertben pedig látványetetés és egyéb programok várják a látogatókat a munka ünnepén.
szombat, 2016. április 30. 18:01
Már napok óta az eget kémlelik azok, akik a Palicsi-tó partján, vagy máshol a szabadban szeretnék tölteni a majálisi ünnepeket. Az időjósok nem ígérnek sok jót, de esernyővel, vízhatlan lábbelivel már nem érhet bennünket kellemetlen meglepetés.
szombat, 2016. április 30. 18:01
Több ezer látogatót várnak idén is a Palicsi-tó partjára. A vidámpark már napok óta hangos zenével csalogatja vendégeit, de a vendéglátó-ipari létesítmények is kinyitottak. A kürtöskalács-árusok ugyancsak Palicson vannak, hiszen nincs majális kürtöskalács nélkül. Majlát Istvánt arról kérdeztük, hogy melyik íz a legkedveltebb. „Leginkább a hagyományosat, a fahéjast, de kinek hogy. Van, akik válogatnak, hogy félig ilyet, félig olyat. Kevertet is készítünk.”
szombat, 2016. április 30. 18:02
A keményebb zene kedvelőinek szeretnének kedvezni a Stringtown fesztivállal, ahol többek között olyan ismert együttesek is fellépnek, mint az Elektični Orgazam, a Zabranjeno pušenje vagy a Divlje Jagode. A sport szerelmesei részt vehetnek a 41. Trimbin kerékpárral, de görkorival vagy akár gyalog is. Emellett 70. alkalommal rendezik meg a nemzeti nyílt országos vitorlás bajnokságot. Az állatkert ezekben a napokban reggel fél 9-től este fél 8-ig várja a látogatókat, akik a látványetetések mellett új állatokkal is találkozhatnak.
szombat, 2016. április 30. 18:02
Óvári Krisztián, biológus, Palicsi Állatkert: „Ami az állatkertet illeti, természetesen idén is várjuk a látogatókat különböző látványetetési programokkal, mert az állatkertben az állatok a sztárok, akik behozzák a látogatókat. Így elhatároztuk, hogy mivel mindenki szeret állatot etetni, és szereti nézni is, hogy az állatok hogyan esznek, ezért szervezünk egy látványetetést, ahol az állat természetesen viselkedik, viszont a látogató is láthat valami érdekeset, nem mindennapit.”
szombat, 2016. április 30. 18:03
Az egymás mellett sorakozó standokon, sörsátrakban mindent megtalál a látogató, ami szem szájnak ingere. A kínálatra igazán nem lehet panasz. A Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat autóbuszai május elsején tízpercenként közlekednek majd, másodikán pedig tizenöt percenként veszik fel az utasokat. Az utolsó járat Palicsról Szabadka felé 22,15-kor indul az Üdülőtelepről. Aki csak teheti, használja a tömegközlekedést – javasolják a szervezők. Emellett több fizetős parkolóhely is a látogatók rendelkezésére áll.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal