Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

A hűvös idő ellenére sokan kilátogattak a magyarkanizsai programokra



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. május 1. Nézettség: 267

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. május 1. 19:38
Sok magyarkanizsai és környékbeli látogatott el a két szervezett majálisra, amelyek egyikét a magyarkanizsai önkormányzat a városi strandon, a másikat pedig a Martonos közeli horgásztónál szerveztek meg.
vasárnap, 2016. május 1. 19:38
A magyarkanizsai városi strandon gazdag gyermekprogram, foglalkozások, körhinta, csúszda és sétahajókázás is várta a legkisebbeket. A majálisozókat zenekar szórakoztatta, emellett gazdag étel- és italkínálatból válogathattak az érdeklődők. Nagyon sokan gyermekeikkel, unokáikkal látogattak el a rendezvényre. Bosznai Eleonóra is a gyerekeket hozta el egy kis szórakozásra. „A gyerekeknek nagyon gazdag program van, a kézműves-foglalkozásoktól a gyerekjátékig, az ugrándozásig, a vásárlás, a fagyizás, a táncolás. Az ebéd nekünk otthon készül, a kislány szülei bementek Szabadkára, és akkor mi most, mint nagyszülők, a kis unokára vigyázunk.”
vasárnap, 2016. május 1. 19:38
A három Lőrinc testvér minden gasztronómiai eseményen ott van. Amíg Rudolf a csirke, a pulyka és a nyúl sütésén fáradozott, Róbert mondott egy-két szót majálisozó szokásaikról. „A reggeli, amit már elfogyasztottunk, az szalonna volt, a sajátunk, kolbász, tojás, ahogy szoktuk, a reggelinek megadtuk a módját, most pedig készülünk az ebédre, ami nyúl, malac, disznó, pulyka és csirke lesz.”
vasárnap, 2016. május 1. 19:39
A Martonoshoz közeli tanyára is sokan kilátogattak. Sóti Róbert és népes társasága még kora délután is az ebédet sütötte. „A tavalyi évben bográcsos volt a menü, az idei évben úgy döntött a társaság, hogy inkább próbálkozzunk meg egy kis rostélyossal, ami nekem már rutinszerűen megy, és amit találtunk az üzletekben, azt csináljuk most.”

A magyarkanizsai majális mindkét helyen jól sikerült, és ha jobb az idő, talán még többen ellátogattak volna a Tisza-partra és a tanyára is.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal