Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 18 Óvodás Színjátszó Találkozó Kishegyesen



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. május 18. Nézettség: 352

   

Tetszik 1 Hajnal Miki kedveli
Hajnal Miki

Videó megjegyzések

szerda, 2016. május 18. 21:59
Megtartották a 21. Óvodás Színjátszó Találkozót Kishegyesen. A rendezvényre Vajdaság kilenc településéről érkeztek fellépő csoportok
szerda, 2016. május 18. 22:00
Népi és dramatikus játékokat, valamint mesefeldolgozásokat mutattak be az óvodás csoportok a kishegyesi színházteremben. Vass Dóra, Zenta: „Nagyon szeretek szerepelni és úgy készültünk, hogy sárga blúzban lesz mindenki, meg farmernadrágban. Az a címe a játéknak, hogy Ha én felnőtt volnék.”

Martonka Zoé, Topolya: „Sokat készültünk. Mi vagyunk a pásztorlányok, az összes lány, csak Szofi nem, a többi a lúd, van, aki a gazdasszony.”
szerda, 2016. május 18. 22:01
Az idei óvodás színjátszó találkozóra Vajdaság kilenc településéről mintegy 250 gyermek érkezett. Fekete Edit, óvónő, Topolya: „A gyermekeknek ez egy nagy kihívás és egy nagyon nagy élmény, hogy találkozhatnak Vajdaság több óvodájából gyermekekkel és egy ilyen színvonalas rendezvényen részt vehetnek. Az óvodában egész évben tanultuk a mondókákat, a dalokat, a játékokat, és ezt egy csokorba kötöttük, végeredményben azt hoztuk el.”
szerda, 2016. május 18. 22:01
A magyarországi Újszentivánról tizenegy óvónő érkezett, hogy tapasztalatot szerezzenek. Francia Ida, óvodapedagógus, Újszentiván, Magyarország: „Szakmailag mindenféleképpen egy felemelő esemény, úgyhogy nagyon jó ötleteket lehet belőle meríteni, amit utána a mindennapi életünkbe be tudunk építeni.”
szerda, 2016. május 18. 22:02
A szemle nem versenyjellegű, de a produkciókat szakmai zsűri értékeli, ezzel útmutatót, szakmai tanácsokat adva a felkészítőknek. Dr. Szőke Anna, szervező: „Meg kell adnunk a lehetőséget a fellépésre, ezt nagyon fontosnak tartom, és nemcsak a szülőfalujukban, településükön, hanem kivinni, bátorítani, biztatni kell őket.”

A gyerekek amellett, hogy felléptek, különböző kreatív programokon vehettek részt, melyeket a kishegyesi óvónők készítettek elő számukra.
csütörtök, 2016. május 19. 00:21
Szinpatikuskák....
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal