Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 07 16 Magyarország elítéli a puccskísérletet



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. július 16. Nézettség: 237

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. július 16. 16:58
Nincsenek magyar és szerb áldozatai az éjjel történt törökországi puccskísérletnek. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kijelentette, hogy Magyarország a legélesebben elítéli a történteket. Az államcsínnyel kapcsolatban Aleksandar Vučić szerb miniszterelnök is felszólalt, aki a lakosoknak azt tanácsolta, hogy egyelőre ne utazzanak Törökországba.
szombat, 2016. július 16. 16:59
Sok magyar ragadt az isztambuli reptereken, ahol napközben továbbra is nagy volt a fejetlenség – mondta Szijjártó Péter. A magyar külgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta, hogy Magyarországnak ki kell állni a jelenlegi török kormány és elnök mellett.
szombat, 2016. július 16. 16:59
Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, Magyarország: „Az Európai Unió és Törökország stratégiai kapcsolatrendszerét nem befolyásolhatja negatív irányba egy ilyen esemény, tekintettel arra, hogy Európának az az érdeke, hogy Törökország stabil legyen.
szombat, 2016. július 16. 16:59
Tehát, ha lehet, akkor most még szorosabbra kell fűznünk az együttműködést Törökország demokratikusan megválasztott kormányával és elnökével, mert jól látszik, hogy a mostani kormány és a mostani elnök a záloga a stabilitásnak, mert ha az olyan puccsisták átvennék a hatalmat, mint akik most éjszaka okozták az elképesztő helyzetet Törökországban, akkor én azt gondolom, hogy az Európai Unió és benne Magyarország biztonsága is nagyon komoly károkat szenvedne el.”
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal