Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 07 19 Till Attila filmjét vetítették a palicsi Szabadtéri Színpadon



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. július 19. Nézettség: 271

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. július 19. 20:40
Till Attila Tiszta szívvel című filmjét vetítették hétfő este Palicson, a Szabadtéri Színpadon. A magyar akció-vígjáték egyike annak a 12 filmnek, amelyik versenyez a palicsi filmfesztivál Arany Torony-díjáért.
kedd, 2016. július 19. 20:40
A Tiszta szívvel Till Attila második nagyjátékfilmje, a 2008-as Pánik után. A rendező most kényes témához nyúlt, a kerekesszékesek világát mutatja be – azt, ahogyan a mindennapjaikat élik, és azt, ami lejátszódhat bennük. Az akció-vígjáték számos fontos kérdést feszeget.
kedd, 2016. július 19. 20:40
Till Attila szerint ezekről beszélni kell, és ebben segít a film. „Minden, ami nem eldugva marad, hanem a felszínre kerül és témává válik, és megvitatjuk róla a gondolatainkat, az már közel kerül hozzánk, és innentől kezdve a másság, az idegen, az általunk nem ismert világ tulajdonképpen már nem is olyan furcsa.”
kedd, 2016. július 19. 20:41
A filmben a szerb maffiózót Dušan Vitanović Budapesten élő és dolgozó idegsebész alakítja. „Mire figyeltünk nagyon? A nyelvre. Sokat gyakoroltunk. Nem tudom, megfigyelték-e, a filmben nagyon helyesen beszélek magyarul. Hiba nélkül. És irodalmi magyart.”
kedd, 2016. július 19. 20:42
Till Attila filmjében a mozgássérültek magukon is nevetnek, és mi velük nevetünk. Csajoznak, szórakoznak, mindent ugyanúgy, mint ahogy bárki más tenné. Persze, az akciójelenetek csak a fantázia szüleményei, voltaképpen egy képregény elevenedik meg előttünk. A Tiszta szívvel című filmben – az egyik főszereplőn kívül, akit Thuróczy Szabolcs alakít – igazi mozgássérültek szerepelnek. Till Attila szerint filmjével a világuk közelebb kerülhet a nézőkhöz, és ez volt a cél.
kedd, 2016. július 19. 20:42
gratula............
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal