Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 07 25 Megérkeztek Újvidékre a 61. Duna-túra résztvevői



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. július 26. Nézettség: 301

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. július 26. 00:48
Vasárnap megérkeztek Újvidékre a nemzetközi Duna-túra résztvevői. Az eseményen résztvevő kenusok, kajakosok és evezők a németországi Ingolstadtból indultak még júniusban. Útjuk szeptemberben, a Fekete-tengernél ér majd véget. Közel két és fél ezer folyamkiométert tesznek meg a Dunán.

Vasárnap már a kora délelőtti órákban elkezdtek érkezni a 61. Duna-túra résztvevői a folyón Újvidékre. Romhányi László, Mohács, Magyarország: „Ilyen gyönyörű strandot még nem láttunk. A Duna teljes hosszában végigeveztünk már többször, Ingolstadtól a Fekete-tengerig, de ez a legszebb strandja a Dunának, az újvidéki strand.”
kedd, 2016. július 26. 00:48
Berger Mária, Salgótarján, Magyarország: „Én gyönyörűnek tartom a tájat. A természetvédelmi körzeteket is szívesen megnézném, de erre nincsen idő. Nagyon kedves a vendéglátás. Nekem meglepetés, hogy minden megállónál volt vacsora. Ráadásul én imádom a halászlét, meg az összes halételt és ez nekem nagyon tetszik.”
kedd, 2016. július 26. 00:49
A nap végére a túra több, mint 100 résztvevője sátraikat felállítva élvezhette az újvidékiek vendégszeretetét. Ivo, Bulgária: „Harmadszor veszünk részt a Tid-en, boldogok vagyunk, találkozhatunk a barátainkkal. Megköszönném a szervezést itt, minden nagyon jó. Ez az ország, az emberek, jól érezzük itt magunk. Köszönöm. ”

Az évtizedes tradíciókkal rendelkező leghosszabb távú nemzetközi kajakos regatta résztvevőit Ivan Đoković, a Tartományi Kormány alelnöke is üdvözölte, aki szerint jelenlétük fontos Vajdaság turizmusa szempontjából.
kedd, 2016. július 26. 00:50
Az évtizedes tradíciókkal rendelkező leghosszabb távú nemzetközi kajakos regatta résztvevőit Ivan Đoković, a Tartományi Kormány alelnöke is üdvözölte, aki szerint jelenlétük fontos Vajdaság turizmusa szempontjából.

Ivan Đoković, alelnök, Tartományi Kormány: „Nem csak Újvidék, hanem Vajdaság hírnevét is tovább viszik. 9 vagy 10 helyszínen töltenek időt Vajdaság területén és meglátogatják a turizmus szempontjából fontos helyszíneket.”
kedd, 2016. július 26. 00:50
Az idei túrán többek között Ausztria, Magyarország, Bulgária, Szlovákia, Szlovénia, Németország, Románia, Hollandia, Svájc, Szerbia és Ausztrália evezősei is indultak. A szakaszbeosztásokat a szervezők biztosítják, de a túrázók önállóan látják el magukat. Újvidéki fogadtatásuk megszervezésében a város Idegenforgalmi Szervezete is közreműködött.
kedd, 2016. július 26. 00:50
Branislav Knežević, igazgató, Újvidék Idegenforgalmi Szervezete: „Az előző években és most is minden résztvevő számára vacsorát és városnéző túrákat biztosítottunk. Mi örülünk annak, ha minél több vendég érkezik Újvidékre. Megmutathatjuk a turisztikai attrakcióinkat, lehetőségeinket és reméljük ők elégedetten adják tovább a szép élményeiket Újvidékről.”
kedd, 2016. július 26. 00:51
A túra résztvevői kedden indulnak tovább Újvidékről, a következő megállójuk Zalankeménnél lesz.
kedd, 2016. július 26. 00:51
Hajrá...........!
8 megjegyzés | 1 / 1 oldal