Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

A migránsok károkat okoznak a gyümölcsösökben, a gazdák elkeseredettek



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. augusztus 6. Nézettség: 242

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. augusztus 6. 21:00
A fákat ugyanis teljesen tönkretették a migránsok. A tulajdonos azt mondja: a migránsok mindent széthagynak maguk után, a ruháikat és a szemetet is. Ráadásul fél is tőlük.
szombat, 2016. augusztus 6. 21:00
Egy ültetvénynek a tulajdonosaitól megtudtuk, már nem is gondozzák a földjüket. Kamerán kívül azt mondták azért, mert nem látják értelmét. A mellette lévő telek tulajdonosa viszont nem adja fel. Hat kutyával őrzi a területet és szinte állandóan kint van a földön. Így a migránsokat is távol tudja tartani. „Csak el kell kiáltanom nekem, hogy „policija”, akkor már vége, rúgják a port, mindenféle.
szombat, 2016. augusztus 6. 21:00
Megyek utána a nagy sárhegyi kutyával. Hát mitévő vagyok, 75 évnél már nem szaladgálunk, mint a fiatalok. Ezek meg ott vannak a 15-18 évesekig, de 13-12 évesek is vannak. Azok már bírnak szaladni, de én már nem.” Úgy tervezi október végéig kint lesz a kutyáival a gyümölcsösben, mert az őszibarack után majd az almát kell őrizni.
szombat, 2016. augusztus 6. 21:01
A gyümölcsös végében van egy halastó. Itt fulladt a vízbe néhány hete egy afgán kamasz, mert nem tudott úszni. Azt mondják: korábban a tó körbe volt kerítve, azonban a kerítést mostanra már eltüzelték, ezért is történhetett a tragédia. A halastavat most tisztálkodásra használják a bevándorlók.
szombat, 2016. augusztus 6. 21:01
A horgosi helyi községhez folyamatosan érkeznek a kárbejelentések. Eddig 14 gazda adta be kárigényét, de ez a szám napról napra nő, ugyanis szinte a határ menti összes földtulajdonos érintett. A feljelentéseket továbbítják a csőszszolgálatnak, akik helyszíni felmérés után továbbítják a jegyzőkönyveket a Menekültügyi Főbiztosságnak.
szombat, 2016. augusztus 6. 21:01
Sors Róbert, tanácselnök, Horgos HK: „Sajnos ezek a károk elég nagyok. Főleg azt nézve, hogy ezek az emberek kistermelők. Egész évben ebből élnek, ez a bevételi forrásuk. Vannak, akik a kis nyugdíjukat ezzel pótolják. De hát itt egész évben ezeket a fákat tisztítani kellett, permetezni kellett,a körülötte lévő földterületet meg kellett tisztítani, tehát hatalmas károk ezek az embereknek.”
szombat, 2016. augusztus 6. 21:02
A Horgos környéki gazdák azt mondják: mindenképpen kérnek kártérítést, de abban egyáltalán nem bíznak, hogy azt valaha meg is kapják.
szombat, 2016. augusztus 6. 21:03
Az új európaiak... és a nagy demokrácia......... had ne folytassam.........
vasárnap, 2016. augusztus 7. 00:57
Sajnos ez van...de kitudja mi lesz még!?
14 megjegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »