Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 08 24 Kedden tartották az Interetno megnyitóját



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. augusztus 25. Nézettség: 298

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:40
Az Interetno fesztivál keddi megnyitóján bemutatkoztak eredeti népzenét és néptáncot magas szinten művelő külföldi és hazai csoportok. Táncpanoráma, népzene, gasztrofalu, borutca, a kicsiket pedig játszóház várja szombatig a XV. Interetno fesztiválon
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:40
A hétfői esőnap után kedden már az összes stand kinyitott Etnopolisban és a látogatók is körülnézhettek a régi mesterségeket bemutató kirakodóvásáron. Gyermekprogrammal indított az Interetno fesztivál a második napon. Látványos gólyalábas csalogatta a gyerekeket a Szabadkai Gyermekszínház Maskarádé, azaz a Fehérlófia című eladására.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:41
Valkó Bence, színész-artista: „A gólyaláb, mint olyan maga egy mobil színpad, amit a színész a lábán hord. Onnantól kezdve, hogy a gólyalábat felveszi és gólyalábassá avanzsálódik, nem csupán egy vásári komédiás, hanem egy ember aki köré a figyelem összpontosul.”
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:41
A világzenei kis színpadon a Costa Rica-i vendégegyüttes mutatkozott be. A pergő, latin ritmusokra többen táncra is perdültek. Roberto Valle, zenekari vezető, Costa Rica: „Azt gondoltuk, hogy itt Európában az emberek leginkább csak tapsolnak majd reagálásképpen, viszont ez a latin temperamentum kihat az itteni emberekre is.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:42
. Amikor meghallják a dobok és a trombita hangját, ők is elkezdenek táncolni csakúgy, mint Latin-Amerikában. Úgyhogy a tánc általános reakció a fellépéseinken.”
A közönség észak-ciprusi, argentin, magyarországi, Costa Rica-i és szerbiai néptáncosok és népzenészek produkcióit láthatja majd szerdától péntekig a szabadkai Városháza mellett kialakított nagyszínpadon.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:42
. Az esti Nyitóceremónián Miroslava Babić, a szabadkai Városi Tanács művelődéssel megbízott tagja, Dragan Đordjević a szerbiai CIOFF elnöke és Takács Márta a Népkör MMK elnöke köszöntötte a fellépőket és a közönséget.
Az Interetno augusztus huszonhetedikéig egész napos programokkal várja a vendégeket.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:43
Az Interetno fesztivál derekán, szerdán, már kora délutántól benépesült Etnopolis, a kézműves standok folyamatosan várták a látogatókat. Hagyományosan a gyerekeké volt a főszerep az Aranykapu játszóházban. A Bóbita Bábcsoport A kis gömböc népmesét mutatta be. A központban felállított Infopultban a kézműves tárgyak már elkeltek, már csak interetnós pólókat és útlevelet lehet vásárolni.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:43
Az esti Táncpanorámán Costa Rica, Oroszország és Észak-Ciprus tánccsoportjai mutatkoztak be, látványos népviseletben csatlakozott hozzájuk Uruguay is. A Világzenei kis színpadon a magyarországi Cimbaliband hozta a fergeteges hangulatot. A fesztivál még két napig várja a látogatókat.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:43
NAGYON JÓ BULI...........!
9 megjegyzés | 1 / 1 oldal