Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 12 11 Jótékonysági koncertet tartottak Adán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. december 11. Nézettség: 258

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. december 11. 18:48
Fehér Nóra, a Kormorán együttes moholi születésű énekesnője koncertezett szombat este Adán. A Békét és reménységet! című jótékonysági programon a Szarvas Gábor Könyvtár gyermekrészlegének fejlesztésére gyűjtöttek.
Közismert dallamok, valamint a Kormorán együttes dalai szerepeltek Fehér Nóra Békét és reménységet! címmel meghirdetett adai jótékonysági koncertjének programjában. Fehér Nóra, énekesnő, Kormorán: „Nekünk is vannak karácsonyi albumaink, amelyeken karácsonyi dalok és megzenésített versek vannak, és ezekből próbáltam egy-két olyan gyöngyszemet választani, amiket talán a nézők is ismernek, vagy ha nem, akkor valamihez tudják kötni, mert van benne egy olyan mondat vagy egy olyan szó, ami megragadja őket.”
vasárnap, 2016. december 11. 18:48
A moholi születésű énekesnő az est bevételét a Szarvas Gábor Könyvtár javára ajánlotta fel. Morvai Nagybali Tamara, munkatárs, Szarvas Gábor Könyvtár: „Nagyon hálásak vagyunk Nórának a megkeresésért, az ötletért és a felajánlásért, hiszen az ő ötlete volt a jótékonysági koncert, és a felajánlás is tőle érkezett, és nagyon hálásak vagyunk azoknak az embereknek is, akik eljöttek, és megtöltötték ezt a hatalmas színháztermet, és az adományaikkal, illetve azzal, hogy itt voltak, segítettek a gyermekkönyvtárnak.”
A Szarvas Gábor Könyvtár illetékesei az adományt az intézmény gyermekrészlegének otthonosabbá tételére szeretnék fordítani. A cél, hogy gyermekbaráttá tegyék a berendezést, és a magas polcok mellé, amelyek az olvasók és a munkatársak számára is nehezen hozzáférhetők, beszerezzenek néhány olyan mozgatható és vidám bútordarabot is, amelyeket a jövőben a gyerekek szívesen használnak majd.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal