Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017-01-22 - Sikerült áttörni a jeget a dályai kanyarban



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2017. január 22. Nézettség: 433

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2017. január 22. 19:20
Továbbra is nagy erőkkel dolgoznak a magyarországi jégtörők Duna Szerbia és Horvátország közötti szakaszán. A dályai kanyarban a jégtáblák közt raboskodó egyik hajót sikerült kiszabadítani. A kritikus szakaszt is megtisztították. Így az eddig Apatinban várakozó Széchenyi és a Jégtörő VII is megkezdheti a munkáját.
vasárnap, 2017. január 22. 19:20
Sikeresen áttörte magát a Szerbia és Horvátország közötti Duna-szakaszon a jégtörő XI. A magyar hajónak a jégtörő VI-ost is sikerült kiszabadítani a jégbörtönből. A dályai kanyar kritikus kilométereit is felszabadították, ezzel megnyílt az út, az eddig az apatini kikötőben várakozó Széchenyi és a Jégtörő VII előtt. A két hajó Újvidék majd, pedig Belgrád felé folytatja útját. A cél, az, hogy abban a térségben is széttörjék az egybefüggő jégoszlopot és csökkentsék az árvízveszélyt.
vasárnap, 2017. január 22. 19:20
A Duna szerbiai szakaszának mintegy 105 kilométerén harcolnak a jegesedés ellen. Azonban a Száva és a Tisza bizonyos ágain is válságos a helyzet. A jövő hét közepétől javulhat a helyzet a szerbiai folyókon, hiszen akkora enyhülhet a hőmérséklet az előrejelzések szerint. Amennyiben mégis marad a tartós fagypont alatti hőmérséklet, továbbra is a folyók erős befagyására kell számítani. Egyébként, az ország folyóinak mintegy 600 kilométerén készülnek a megelőzésre. Ezeken a területeken folyamatos készültséget rendeltek el.
vasárnap, 2017. január 22. 19:21
Le a kalappal Magyar Fiúk.............
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal