Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017-01-30 - Tüntetések Trump bevándorlásról szóló határozata ellen



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2017. január 30. Nézettség: 320

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2017. január 30. 19:39
A bevándorlásról hozott amerikai elnöki döntés nem a muszlimok kitiltásáról szól, a vízumkiadást pedig 90 nap múlva helyreállítják. Ezt írta közleményében Donald Trump. Az Egyesült Államok vezetője által pénteken aláírt rendelet hét muszlim országból megtiltotta a beutazást az USA-ba. Emiatt tüntetéseket is tartottak.
hétfő, 2017. január 30. 19:39
New Yorkban is tüntettek az amerikai elnök rendelete ellen. Az emberek Isten hozott migránsok, Trumpot deportálni feliratú táblákat is a magasba emeltek.
hétfő, 2017. január 30. 19:39
Az egyik tüntető arról beszélt, azért vett részt a megmozduláson, hogy kimutassák az együttérzésüket azok iránt, akiket érint a rendelet. „Nagyon kellemetlen a számunkra. Az egész világ láttára elutasítani azokat az embereket, akiknek segítségre van szükségük, azokat, akiknek zöldkártyájuk van, visszautasítani azokat, akik mindig is itt éltek. Azért vagyunk itt, hogy azt is megmutassuk a világnak, hogy törődünk velük és nem értünk egyet a határozattal.”
hétfő, 2017. január 30. 19:40
Pénteken írta alá az elnöki rendeletet Donald Trump. Ennek értelmében azonnali hatállyal, meghatározatlan időre felfüggesztette pénteken a szíriai menekültek befogadását, és 120 napra felfüggesztette minden menekült beutazását az Egyesült Államokba. Ennek letelte után elsőbbséget élvez majd a vallásuk miatt üldözöttek befogadása. Trump kifejtette, hogy a Közel-Keletről menekülő keresztényekre vonatkozik ez.
hétfő, 2017. január 30. 19:40
Az ideiglenes beutazási tilalom hét muszlim országra érvényes: Szíriára, Iránra, Irakra, Szudánra, Líbiára, Szomáliára és Jemenre. Kivételt képeznek az ezen országokból diplomata útlevéllel vagy hivatalos útra érkezők, és azok, akik nemzetközi intézmények munkatársai.
hétfő, 2017. január 30. 19:40
Donald Trump a döntéssel kapcsolatban azt írta: a beutazások felfüggesztése nem muszlimellenes intézkedés, csupán az a célja, hogy az ország biztonságát sikerüljön megőrizni.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal