Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017-02-02 Orbán Viktor: Megbecsülendő Oroszország és Magyarország együttműködése



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2017. február 2. Nézettség: 350

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2017. február 2. 19:06
Megbecsülendőnek nevezte a Magyarország és Oroszország közötti együttműködést Orbán Viktor magyar miniszterelnök Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján. Orbán Viktor elmondta, a két országnak nehéz nemzetközi környezetben kell együttműködnie, mert Európa nyugati felén erőteljes oroszellenes politika vált divatossá.
csütörtök, 2017. február 2. 19:06
Önhibánkon kívül 6 és fél milliárd dollárnyi kárunk keletkezett abból, hogy erős oroszellenes hangulat kezdett el kialakulni nyugaton – mondta a magyar miniszterelnök a Vlagyimir Putyin elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatón. Politikai konfliktust nem oldhatunk meg gazdasági eszközökkel, mert annak mindenki megissza a levét – hangsúlyozta a magyar kormányfő. A mostaniak hosszú és sikeres tárgyalások voltak, gazdasági kérdésekkel a középpontban – mondta Orbán.
csütörtök, 2017. február 2. 19:06
„Aláírtuk a regionális együttműködési kérdésekről szóló dokumentumokat. Magyarország megnyitotta főkonzulátusát Kazanyban és a külügyi konzultációs tervet is aláírtuk. Megállapítottuk, hogy az energetikában kötött megállapodásaink teljesültek. Köszönjük az elnök úrnak, hogy a korábbi szerződések módosításával a magyar gázellátás 2021-ig biztosítva van.”
csütörtök, 2017. február 2. 19:07
Megkezdődnek a tárgyalások a 2021 utáni, Oroszországból Magyarországra irányuló gázszállításról is a két ország között. Nemzetközi kérdésekről is szó esett. Vlagyimir Putyin, államfő, Oroszország: „Részletesen tájékoztattam miniszterelnök urat arról, hogy mi az álláspontunk az Ukrajna keleti és délkeleti területein történtekről, mi az álláspontunk a közel-keleti eseményekről. Arról van szó, hogy egyesítenünk kell erőfeszítéseinket a nemzetközi terrorizmus ellen. A politikai szabályozás mindkét országban hozzá fog járulni ahhoz, hogy az európai migrációs válság ne legyen ennyire kifejezett és éles.”
csütörtök, 2017. február 2. 19:07
A kulturális, oktatási együttműködésben Putyin kiemelte az orosz nyelv tanításának terjedését, amiért köszönetet mondott az orosz elnök.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal