Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

Ukraine Kiev "Maidan" bloody Sunday on the street Hrushevskoho 19.01.2014



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a News & Politics (Hírek, politika) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2014. január 21. Nézettség: 578

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2014. január 21. 01:35
Kijev: a rendőrség kijelenti, hogy joga van lőfegyver alkalmazására a tüntetőkkel szemben, válaszként az Egyesült Államok kész szankciókat bevezetni az ukrán hatóságok ellen.

Kijev központjában újabb különleges műveleti csapatok érkeznek arra a helyre,amely az ellenzéki tüntetők és a rendőrség közötti szembenállás helyszíne lett – közli az UNIAN ukrán hírügynökség. Az uj rendőri csapatok érkezésének célját egyelőre nem közlik.
Ma Oleg Matvejcov belügyminisztériumi szóvivő kijelentette, hogy a rendőrségnek joga van lőfegyver alkalmazására a tüntetők ellen, akik a rendőrök ellen küzdenek.
Szavai szerint, eddig a rendőrség még nem járt el annyira erősen, ahogyan azt a törvény megengedi az ilyen helyzetben.

Kathleen Hayden, a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsának képviselője az erőszak eszkalációjával vádolta meg az ukrán hatóságokat. Hayden követelte, hogy vonják ki a kommandósokat Kijev központjából, és kezdődjön el a párbeszéd az ellenzékkel. Ellenkező esetben szankciókat helyezett kilátásba.
Szavai szerint a helyzet rosszabbodott, miután Ukrajna kormánya „nem ismerte el a nép törvényes elégedetlenségét”. „Az Egyesült Államok fontolgatja a további lépéseket, beleértve a szankciókat is, válaszképpen az erőszak alkalmazására”- mondta Hayden
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal