Budapest te csodás

Korona, címer, angylok, a Belügy homlokzata...

Budapest te csodás - Korona, címer, angylok, a Belügy homlokzata...

BM közelebbről A BElügyminisztérim Józsaf Attila utcai honlokzatáról Korona, címer, angylok, a Belügy homlokzata... Árnyak és ívek (BM) Szecesszió és méhkaptár (József Attila utca)

Tetszik  
   


Fotó Infó

Készült: 2012:06:14 19:56:25
Kamera modell: Canon ELPH 310 HS (IXUS 230 HS)
Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 4000x3000 (11.4 Mp)
Rekesznyílás: f/5.0
Zársebesség: 1/250

Fotó megjegyzések

Ajtai-Baricsa Edith Katalin
hétfő, 2012. június 18. 05:59
Zita,nyitott szemű felfedező lettél itthon..../!!!!/ Valaha, mig én is sokat tartózkodtam távol- magam is igy fedeztem fel szükebb környezetemet -ámulattal.Mennyi fantasztikus értékünk van! Valahogy sokkal jobban kellene szeretnünk, óvnunk mindet-és ragaszkodni hozzájuk, mint a gyökereinkhez.....

Grosics Gyula mesélte nekünk valamikor, hogy 56-ban, amikor a csapat elment-és ő is velük tartott, éjszakákon át volt egy visszatérő álma. Tatabánya felől Tatára autózva - egy kilométerkő mellett suhant el naponta, aire akkor nem figyelt különösebben.- Álmaiban ez a kő következetesen kidőlve jelent meg. Nem hagyta nyugodni a gondolat. Látni akarta.
Mondtak sokmindent az emberek, hogy miért is jött haza, de őt ez a kő izgatta, mint a hazája egy olyan kis darabja, amiről pontosat akart tudni...Hát visszatért-és megnézte.Nem volt kidőlve!!!!

Számomra nagyon sokat mond ez a történet a hazaszeretetről-és az emberről, aki magyarnak-és ide/!!/ született.

Üzenet írása