Mindennapi hitvallásunk

Mindennapi hitvallásunk


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 500x333 (0.2 Mp)

Fotó megjegyzések

Safar Bela
szombat, 2015. augusztus 8. 10:30
Szent Damján-tábor – integrációból adnak példát KÉPGALÉRIÁVAL
2015. augusztus 7. péntek 20:25
A Nyíregyházi Görögkatolikus Papnevelő Intézet növendékei által tizenkilencedik alkalommal megtartott Szent Damján-táborban augusztus 2. és 7. között együtt nyaralhattak fogyatékkal élő gyerekek és segítőik. A Magyar Kurír munkatársai ellátogattak a Debrecen melletti rendezvényre.
Safar Bela
szombat, 2015. augusztus 8. 10:32
Augusztus 6-i látogatásunk során a tábor egyik sikerprogramjának lehettünk tanúi: énekkel, muzsikával, tánccal, zsonglőrmutatványokkal léptek színpadra a gyerekek. A „Ki mit tud?” valódi fesztiválhangulatot teremtett, miközben mindenki megmutathatta tehetségét, és azok, akik a mindennapokban leginkább szánakozó figyelmet kapnak, itt tetszést arattak, megerősítést kaptak. „Nem azon sírunk, amink nincs, hanem annak örülünk, amink van – mondta Varga Csaba, a tábor görögkatolikus kispap szervezője. – A gyerkőcök előhozzák azt a legkisebbet, amit tudnak, élvezik a rivaldafényt a színpadon, a segítők pedig lelkesen asszisztálnak ehhez, és ugyanúgy beleadják magukat a közös produkcióba.”
Safar Bela
szombat, 2015. augusztus 8. 10:32
A Szent Damján-tábor másik fontos célkitűzése, hogy a gyerekek számára megteremtsék az imádságos környezetet. A napot imával kezdik, és este is imával zárják. Látogatásunk idején érkezett a táborba Kocsis Fülöp hajdúdorogi érsek-metropolita, a résztvevők az ő vezetésével imádkozták el a vecsernyét.

Üzenet írása