Mindennapi hitvallásunk

Mindennapi hitvallásunk


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 443x240 (0.1 Mp)

Fotó megjegyzések

Safar Bela
péntek, 2015. október 9. 11:41
Ha ma, amikor hazaérsz találnál egy ajándékot az asztalodon, de otthagynád a következő évig, kibontatlanul, az nagy butaság lenne. Az ajándékok értéktelenek, amíg azokat el nem fogadod. El kell fogadnod Isten kegyelmét az Ő Fián, Jézus Krisztuson keresztül.

Néhányatokat az tart vissza, hogy féltek az elutasítástól. Talán a szüleid elutasítottak. Lehet, hogy a barátod, vagy a barátnőd utasított el, és ez nagyon fájt. Vagy talán elutasított a testvéred, vagy a gyerekek a játszótéren. Lehetnek közöttetek, akik olyan módon lettek elutasítva, hogy férjük, feleségük elhagyta őket, bántó dolgokat vágott a fejükhöz, amikre még ma is emlékeznek.
Safar Bela
péntek, 2015. október 9. 11:41
De van egy valaki, aki sosem fog elutasítani, az Ő neve Jézus Krisztus. Jézus azt kéri tőled, hogy "Gyere haza." Előfordult mostanában, hogy a szégyen elárasztott? Megszabadulhatsz tőle ma. Minél jobban megérted Isten kegyelmét, annál jobban fogod szeretni Istent, és annál közelebb akarsz majd kerülni Jézushoz - mert majdnem lehetetlen, hogy ne szeress valakit, aki ennyire szeret.

Üzenet írása