Varangyok


Varangyok
Varangyok

Ma olvastam a kuruc.info-n egy cikket, de már a címnél fennakadtam:

Zsidó könyvárus a Nyirő-olvasó magyarnak: "Te nyomorult református-náci patkány, tehetségtelen, halálraítélt nép vagytok!"
Forrás: https://kuruc.info/r/6/151077/

Ezt olyasvalaki írta, aki magát nem tartja magyarnak. Tény, hogy ezt az országot magyarnak hívják nemzetközi szinten is, és a magyar nép a saját országában többségben van – egyenlőre. Aki tehát nem tartja magát magyarnak, az vagy hódító, vagy bevándorló. Ez a bizonyos zsidó könyvtáros is egy hajdani migráns lehet. Összehasonlítva a jelenkor társaikkal, látható a hasonlat, ami a befogadó nép kiirtására vonatkozik. De még is át lehet ezen lépni, ha nem is könnyen. Azon már nehezebb, hogy ennek a magyarnak nevezett országnak a vezetőit nem készteti semmire. Mi lenne, ha én a zsidót halálra ítélt népnek nyilvánítanám? Túl sokszor leírták már, hogy mit: antiszemita, fasiszta tömeggyilkos, stb.

A zsidók magyargyülölete a magyarság állítólagos holokausztban való részvételéből fakad, hogy magyar segédlettel deportáltak ki a német ,,haláltáborokba” több százezer magyar zsidót. Csakhogy ez nem történt meg. A második világháború után nem volt érzékelhető Magyarországon a hatszázezer zsidó hiánya. Pedig ez nem kis szám, nagyjából az összes magyar lakosság 7%-a! És nem tűnt fel senkinek? Rákosi sok mindent a magyar nép fejéhez vágott, és ezzel a hatszázezres számmal sem tett volna kivételt, ha igaz lett volna.

Olvastam Karsai Elek és Karsai László könyvét, a ”A SZÁLASI PER”-t. Abban csak a zsidók munkaszolgálatra való hurcolásáról volt szó. Igaz, a dolog durvább volt annál, hogy munkaszolgálatnak lehessen nevezni, de még így is csillagászati messzeségben volt a holokauszttól.

Feltűnő, hogy a 2. világháborút követő években – vagy egy-két évtizedben – még senki sem foglalkozott Magyarországon olyan vehemenciával a holokauszttal, mint Gyurcsány Ferenc 2004 augusztusi puccsát követően kezdett vezényszóra foglalkozni a zsidó média. Míg a magyar nép felelőssége a deportálásokban közel a nulla volt korábban, Gyurcsány miniszterelnökségével megkezdődtek a megemlékezésnek eladott felvonulások, a ,,magyar” kulturális élet ,,színe-javával”.

Volt olyan zsidó szervezet, amelynek vezetője azt mondta a megemlékezésen mondott beszédében, hogy a zsidó deportálásokat a magyar nép választott vezetői rendelték el. Tekintve, hogy Németország 1944 március 19-én szállta meg ,,barátilag” Magyarországot, és a zsidó deportálások

május 15-én kezdődtek, a Magyar állam a deportálások megkezdésekor már 2 hónapja nem létezett.

Egy megszállt országban nem szoktak ,,szabad választásokat” tartani. De a megszállás ténye akkor is felmentő körülmény, ha egyébként a megszállt ország vezetői a helyi népességből kerülnek ki.

Az állam hatalom, amely rendelkezik a befolyása alá került területek természeti és emberi erőforrásaival. Leginkább a törvényhozás és a pénzkibocsátás kizárólagos jogának birtoklása jellemzi. Ezért volt érdekes a 2013-ban épült német megszállás áldozatainak emelt emlékmű körüli vita. A Wikipédiában néhány mondat is bekerült erről:

,,A rendkívül ambiciózus, két és fél hónapos határidő kitűzése után nem egészen három héttel, január 19-én kerültek nyilvánosságra az emlékmű tervei. Másnap a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) tiltakozott az emlékmű felállítása ellen, mondván hogy a koncepció azt sugallja, hogy Magyarország tétlen és vétlen áldozata volt a német megszállásnak, mintha a magyar hatóságok az ország megszállása után nem nyújtottak volna hathatós segítséget közel félmillió zsidó haláltáborba deportálásában.”

Gyorsan reagáltak a zsidó szervezetek, ahogyan a Wiki fogalmaz: már ,,másnap”. Ez azért volt lehetséges, mert már évek óta folyt a magyar nép belemártogatás a ,,holokauszt” kitalált történetébe.

A magyar nép felelősségének megkérdőjelezése tabu volt. Ez azért is érdekes, mert egy magyarországi kisebbség tett tesz kísérletet folyamatosan arra, hogy bűntudatban tartsa a többséget.

Az ok egyszerű. A zsidóság uralmát megkérdőjelező személyeket erkölcsi alapon lehet megvádolni, és ,,humanizmus” alapon elítélni, támadni. Az sem mellékes, hogy a holokauszt jó üzlet azoknak is, akik rá hivatkozva életjáradékot kapnak. Sőt, aki valamilyen lemenői kapcsolatban van egy ,,túlélővel” már az is jogosult kárpótlásra.

Egy kutató csoport (ha volt egyáltalán ilyen csoport, akkor is zsidó vezetővel és zsidó tagokkal) azt kutatta, hogy milyen mértékben jelenik meg a túlélők lemenőinek génjeiben a megrázkódtatás.

,,Nemcsak a "túlélők", hanem a gyermekeik génállományát is elemezték. Azt a zsidó kutatók eddig is állították, hogy a túlélők leszármazottjainál nagyobb az esélye poszttraumás stressz zavar kialakulásának, vagyis lelkileg magukban hordozzák a traumák utóhatásait, most viszont megtalálták az ezért felelős géneket is. A túlélők és leszármazottjaik génállományát összehasonlították olyan zsidó családok génjeivel, akik a háború alatt Európán kívül éltek.
Forrás: https://kuruc.info/r/56/147693/”


És ezzel tulajdonképpen jogot is formáltak ,,tudományos” a zsidók arra, hogy akár örök időkig behajthassák ,,gyilkosaikon” a büntetési pénzt. Ennek azonban csak akkor lenne értelme, ha senki sem vizsgálná a zsidók által elkövetett bűnöket, amely nagyságrendekkel nagyobb azoknál, amit mások ellenük követtek el. Ezért volt vérlázító a könyvárus magyarellenes kirohanása. Ha ehhez hozzá teszem azt is, hogy Magyarországot megszálló Németország vezetőjét, Hitlert, amerikai zsidó bankok pénzelték és tartották hatalomba addig, amíg terveikhez szükség volt, akkor a zsidónál nincs undorítóbb lény a Földön. Belerángatnak egy népet egy véres háborúba, majd a következményekért előveszik és örök időkre szégyenkezni kényszerítik, megfejelve életjáradékok végtelen sorával.

Én csak úgy neveznem őket házi használatban ezt a fajt, hogy varangyok. Azért is ajánlom elolvasásra a kuruc.info másik cikkét, mert az éppen egy zsidó történésztől származó anyagot közöl.

https://kuruc.info/r/6/147256/

Nem volt holokauszt. De van egy Gyurcsányunk, aki sokat tett a divatba hozásával, és rejtélyes szerepével, az ,,ösződi beszéddel”, amely arra volt hivatott, hogy megalapozza Magyarország további eladósítását.

Remélem, egyszer majd megépül nálunk a zsidóuralom áldozatainak emlékműve is. A kárpótlási pénzek kamatos visszaköveteléseiből lehetne kárpótolni a zsidók valódi áldozatait. És még jutna az emlékműre is. 

Szerkesztés dátuma: szombat, 2015. november 14.
Nézettség: 595


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: