Levél Orbánnak - a megjegyzésemmel


Levél Orbánnak  - a megjegyzésemmel

Levél Orbánnak

 

Neked, aki ország, világ előtt magyar miniszterelnöknek mondod magad, nyilatkozom, hogy nem tekintelek miniszterelnökömnek, hogy a fent álló törvények szerint nem is lehetsz törvényes miniszterelnök, miként a téged és kormányodat kinevező országgyűlés sem rendelkezett felhatalmazással ahhoz, hogy bármit is tegyen, hogy többek között téged és kormányodat kinevezze. 

Te csak egy helytartó vagyok! Az eddigi ténykedésed alapján – 1989-től számítva – te egy hazaáruló lehetsz és eszköze a világot irányító háttérhatalomnak. 

Neked és pártodnak, valamint a többi ,,rendszerváltó” tényezőnek senki sem adott felhatalmazást sem az alkotmányok módosítására, választási törvény megalkotására. Senki sem adott a választók közül (hiszen akkor még nem is voltak választók) Szűrös Mátyásnak, hogy az szovjet csapatok itt tartózkodása mellett kikiáltsa a ,,III. köztársaságot, illetve hogy országgyűlési választásokat írjon ki 1990-ben.

Bűneid sora hosszú. A magyar gazdaság szétverésében és a magyar javak kiárusításában való közreműködés. Ösződi beszédként ismert és az országnak 8-10 ezer milliárd kárt okozó szélhámosságban való részvétel, a nyugdíjvagyon átadása, a magyar állam pénzén képzett munkaerő elvándorlásának elősegítése, nyugdíjrendszer embertelen átalakítása az alkotmány és a Btk. 195. §-ának megsértése, illetve mások erre való kényszerítése.

A te és magyar zsidó hordád eddig hozott törvényeit rám nézve nem fogadom el kötelezőnek, miközben alkotmányos kötelességemnek tartom a veletek való szemben állást. Nincs felmutatható felhatalmazásod, hogy az ország a nép nevében kormányozz. Amennyiben a szavazólapokat annak tartod, hol vannak a nevek róla, és miért semmisítitek meg rendszeresen a választásokat követően, hiszen azok a ti felhatalmazásaid lennének, amennyiben erre hivatkoznál?

Te bűnös vagy, és a börtönben a helyed, nem a parlamentben. Milliárdokat költesz reprezentatív dolgokra, miközben az oktatás és az egészségügy a padlón van. Végül a levél részének tekinthető anyag linkje, akár olvasod azokat, akár nem. Hosszú lett volna teljes terjedelemben a levél részévé tenni.

http://www.magyarvagyok.com/66817/303/FOLDLAKO/10446/Utmutato-2018-ra.html

http://www.magyarvagyok.com/66817/303/FOLDLAKO/10481/2011-evi-CXCI-torveny-vegrehajtasanak-tanulsagai-5-kiegeszitessel.html 

http://www.magyarvagyok.com/66817/303/FOLDLAKO/10459/Marcius-tizenotodikehez.html

 

Romek Károly

Szbn. 2016. március 29.

 

Megjegyzés:

 

Szerettem volna ezt a megjegyzést a törzsszöveghez csatolni eredetileg is, de ez nem lehetett része Orbánnak írt levelemnek, így egy külön bejegyzésemben teszem meg ezt. Természetesen ez a bejegyzés nem volt része a levélnek, mert az előbb írt oknál fogva nem is lehetett.

 Orbán Viktor ténykedése pontosan megmutatja a háttérhatalom azon manipuláló képességét, hogyan képes egy általa kívánatosnak tartott embernek olyan személyiséget kölcsönözni, hogy tekintélyt kölcsönözzön neki. Orbánnál olyan jól sikerült ez, hogy elismerve vagy az nélkül, félelmet képes kelteni. Ez pedig nem hogy nem mond ellent annak a ténynek, hogy Orbán soha nem alkalmazott nyílt erőszakot az utcán Gyurcsányhoz hasonlóan, hanem kizárja azt. Mégpedig azért, mert ez a tudat vagy tudat alatti számára félelemkeltő fellépés szükségtelenné teszi az erőszak alkalmazását. Amihez persze hozzájárul az is, hogy Gyurcsány az erő alkalmazásával (és persze nem csak azzal) végképp elköszönni kényszerült a hatalomtól. Orbán imázsa azonban jobban fel van építve. Őt korábban kezelésbe vették főnökei, de amint sok esetben meg is látszik, beszédei olyan mértékben nélkülözik a konkrétumokat, hogy az már sokak számára feltűnő. Hogy Orbán egy szövetségi kapitányi pályáról kormányzói pályára segített személyiség, aki egyszerűen azért nem érti a dolgát, mert nem politikusnak született, bár a hozzáértő szerepet segítséggel eddig jól játszotta. Orbán mindent lesöprő természete jól passzol ahhoz a szerephez, amit a háttérhatalom játszat vele, de nem annyira jól, hogy hogy ez észrevétlen maradjon. Megakadályozza 1989-ben a Fidesz elnökeként, hogy az akkori alkotmányt a néppel is elfogadtassák, hogy aztán az új alkotmányában azt írja, hogy ez az alkotmány a zsarnokság alkotmánya volt. Passzív maradt az ösződi beszéd idején abban az értelemben, hogy nem nyúlt Gyurcsányhoz, nyilván fentről erre nem is kapott utasítást. Ami viszont megint jele annak, hogy az ösződi beszédként elhíresült szélhámosságot külföldről tervezték és azt adták Gyurcsány szájába. Azt tovább viszi Orbán az un. Szájzár törvényt, ahogyan egy ,,konzervatív” párt elnökéhez illik. Átlátszó módon próbálta eladni a Széll Kálmán-tervet azzal, hogy még inkább kifizetteti Magyarország fiktív adósságát és ezt ő az adósság elleni harcnak adta el. Ez tulajdonképpen sikerült is, legfeljebb Gyurcsány kormányának bűnöseit nem kérte számon, ahogyan ígérte, amit én már 2010-ben előre megírtam.

 Orbán egy rémkép, amely a látszat szintjén képes félelmet kelteni az emberekben. Orbán egy egyszemélyes blöff, egy politikai nulla, a kiből külföldi megbízói csináltak minden ható diktátort. A levéllel éppen ezt akartam bizonyítani. Nem kockáztattam semmit, nincs veszély, nincs mitől félnem. Egy diktátor képe még is csak egy kép, és semmi több.      



Szerkesztés dátuma: szerda, 2016. március 30.
Nézettség: 448


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: