KÉPZELJÉTEK EL, TEGNAP „LELKES RAJONGÓ JELVÉNYT” KAPTAM.


KÉPZELJÉTEK EL, TEGNAP „LELKES  RAJONGÓ JELVÉNYT” KAPTAM.

 

 

 

 

 

 

 

KÉPZELJÉTEK EL, TEGNAP „LELKES

RAJONGÓ JELVÉNYT” KAPTAM.

 

   Számomra, mint ilyen, nem volt ismeretlen, hiszen az információéhségem kifogyhatatlan, ezért rengeteg posztot elolvasok, mikor az időmet a böngészésre szánom, mert bel és külpolitikai téren és más érdeklődési körömből adódóan is szeretek képben lenni. Több alkalommal el is fogadtam a megjelölést, de a mostanit mikor elolvastam, majdnem leestem a székről és úgy elfogott a röhögés, pardon, kacagtam oly nagyon.

Szerintem nem fogjátok kitalálni, hogy kitől, mert aki rendszeresen figyeli a posztjaimat az tudja, hogy körülbelül kik jöhetnének számításba, akivel a hosszú évek során szimpatizáltam úgymond politikai téren leginkább. Lassan már 20 éve, hogy nem vagyok semmilyen pártnak a tagja és ez így marad már amíg csak élek, de engedtessék meg nekem azt, hogy a véleményemet elmondjam, mert ebbe beleszólást soha nem engedtem, még Áldott Emlékű Szüleimnek sem, nemhogy másnak. Aki ismert tudj, hogy tagja és támogatója voltam az egykori egypártrendszernek és még utána is egy ideig, de aztán nem tetszett már az úgynevezett rendszerváltás utáni politizálásuk, minek az lett a következménye, hogy búcsút vettem tőlük. Akkor megfogadtam, hogy amíg élek, többé egy pártnak sem leszek a tagja köpönyegforgató sem leszek, nem is voltam. De abban sem engedek máig, hogy valaki ezért lehazaárulózzon, hazafiatlannak mondjon, mert nem értek vele egyet politikai téren, mert ez a magánügyem Azóta a választásokon mindig eldöntöttem szintén rábeszélés nélkül, hogy hova húzzam az ikszet akár az Országgyűlési, avagy a Helyhatóságinál egyaránt. Szóval ezen a téren makacs, önfejű vagyok, mint ahogyan szokták mondani vallásügyileg: „Vastagnyakú kálomista”, ezen belül református vagyok.

   Aki akar, a múltat emlegetve nevezhet komcsinak, libsinek, nem érdekelt eddíg sem, ezután meg főleg, beleértve a 2024 – es viszonyokat is. A becsületem nem eladó, mert erre kötelez Édesapám  öröksége, aki végig járta a Don véres poklát tüzérként és viszonylag apró sérülésektől eltekintve épségben hazatérhetett kicsit megkésve 1945 év vége felé a családjához. A nyájas olvasók közül most talán lesz majd, aki azt hiszi, hogy magamat akarom mosdatni, de ez nem igaz, mert semmi olyat nem követtem el az életem során, amiért szégyellnem kellene magamat. Aki személyesen ismer az úgy is tudja, aki meg csak a világhálón történő kommunikációban mond véleményt rólam, lelke rajta, tegye nyugodtan, nem érdekel, hiszen nem ismer, nem tudja ki vagyok.

   A kis kitérő után a címben jelzett témára fogok rátérni. Előre jelzem, hogy a koromnál fogva (már a 77. évemben járkálok) ismertem meg a FIDESZ – nevű, akkor még fiatal feltörekvő emberkék, gyülekezetét, de soha nem szimpatizáltam velük és az érzéseim beigazolódtak, mikor hatalomra kerülve mindent felégettek maguk körül, megsokszorozva azokat, amik ellen ellenzékben szarakodtak az akkori hatalommal szemben. Az unszimpátiám velük kapcsolatban évről évre növekedett, mikor szinte az egész Országot kisajátították maguknak. Itt a Facebookon is nem egyszer illettem kritikával őket saját írásaimmal, vagy megosztott posztokhoz való negatív véleményemmel együtt. Ebbe beletartozott az is, hogy Orbán Viktor oldalához is sokadmagammal írtam kritikus hozzászólásokat.

A meglepetés akkor ért, amikor, ahogyan már előre jeleztem, az oldalam értesítések rovatában közölték velem tegnap, hogy „LELKES RAJONGÓ JELVÉNYT” KAPTAM”, amit el is fogadhatok.

   Hogy finoman fogalmazzak, én, aki kezdettől fogva nem szimpatizáltam, nem kedveltem egy percre sem őket, a klasszikus mondás szerint a cipőmbe sem kívántam soha a FIDESZ - t, sem az örökös, köpönyegforgató Orbán Viktort, aki valamikor azt mondta, amíg ő lesz a FIDESZ elnöke, addig a párt liberális marad. 2024 – ben is, most már kiöregedve, pocakosodva, a bandájával együtt, még mindig ő az elnöke a pártnak és a hovatartozásukat tudjuk, mivé lettek.

 

KEDVES BARÁTAIM!

 

Gondolhatjátok, hogy éppen Orbántól fogadnák el lelkes rajongó jelvényt?

Azon nyomban ki is töröltem az értesítés, de gondoltam, hogy azért írok róla, mert biztosan nem csak velem történt meg ez a gyalázatos dolog Orbán részéről.

Bízom benne, hogy ti is majd, ahogyan én tettem, hasatokat fogva (bocsánat) jól kiröhögitek magatokat.

 

 

Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)

 

Gyula. 2024. 05. 04. Szombat Délután 17:05

 

 

 

 

 

 


Szerkesztés dátuma: szombat, 2024. május 4. Szerkesztette: Nagy Bálint
Nézettség: 14


   







Tetszik 1 Nagy Bálint kedveli
Nagy Bálint




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: