FOLYAMATOSAN MŰKÖDNEK A MÉDIA HAZUGSÁGGYÁRAI MAGYARORSZÁGON… Ma reggel megint jó nagyot bosszankodtam.


FOLYAMATOSAN MŰKÖDNEK A MÉDIA HAZUGSÁGGYÁRAI MAGYARORSZÁGON…  Ma reggel megint jó nagyot bosszankodtam.

 

 

 

 

 

 

 

 

FOLYAMATOSAN MŰKÖDNEK A MÉDIA HAZUGSÁGGYÁRAI MAGYARORSZÁGON…

Ma reggel megint jó nagyot bosszankodtam.

 

  Nem is olyan régen írtam már arról, hogy van egy hosszú múltra visszatekintő szokásom, hogy amikor a konyhában vagyok, „háttérzajként” szeretek rádiót hallgatni. Mivel zeneileg szinte mindenevő vagyok, legtöbbször a Dankó rádióra szoktam hangolok, mert viszonylag kevés adó fogható errefelé jó minőségben és magyar nyelven. Természetesen legtöbbször óránként híradások is vannak, mivel ez is a közszolgálatinak csúfolt médiákhoz tartozik és a Kossuth rádió híradását veszik át, sokszor rövidített változatban. A múltkor is megjegyeztem, hogy „mazochista” módra mégis meghallgatom a hazugsággyárak által kreált anyagokat, amelyek legtöbbször külpolitikával foglalkoznak részletesen, vagy az orbánisztáni dolgokat dicsérik a valótlanságok ellenére is. Kiemelten szólnak az ellenzék ócsárlásával és még kiemeltebben az üstökösként feltűnt Magyar Péterrel, a TISZA PÁRT alelnökével, az EU Parlamenti listavezetőjével. A ma reggeli 7:00 órakor történő negyedórás összefoglaló azonban mindent felülmúlt.

   Nem elég, hogy napi szinten, minden szarházi médiafelületen háborúpártinak, baloldalinak, Gyurcsány baloldali bábjának és Soros emberének kiáltják ki, most már az EU jelöltjeit is mindegyiket háborúpártinak állítják be, akik mögött Soros szervezetei állnak. Természetesen A TISZA PÁRTOT is azok támogatják pénzügyileg és minden mással, fennen hirdetik.

Szarházi hatalmasok, tényleg ennyire féltek Magyar Pétertől, aki a történelemben először járja végig Magyarország megyéinek településeit és elmondja azokat, amiket Orbán országlása alatt műveltek és elszegényítették az országot. Az EUTÓL kapott sok ezer milliárd juttatás mellett, aminek nagyobb részét zsebre vágták és rövid idő alatt szupergazdaggá tették a pereputtyukat és az oligarcháikat.

Csodálkozik még valaki azon, hogy ma is miért lettem mérges a rádióhallgatás közben? Ezek után megérdemelné ez a felfuvalkodott Döbrögi és Országrabló bandája, hogy az EU és a Helyhatósági választáson is hatalmas vereséget szenvedjenek, amire nem számítanak, sőt…

 

 

Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)

 

Gyula. 2024. 05. 22. Szerda Délelőtt 11:05

 


Szerkesztés dátuma: szerda, 2024. május 22. Szerkesztette: Nagy Bálint
Nézettség: 53


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: