Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 03 20 Vajdasági körúton Maksa Zoltán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. március 20. Nézettség: 232

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. március 20. 20:01
Vajdasági körútra érkezett Maksa Zoltán. A népszerű magyarországi humorista legkedvesebb poénjaival szórakoztatja a közönséget. A Fürdősapka kötelező, az Öninterjú és az Apám megmondja! műsoraival csal nevetést az emberek arcára.

A mókamester március 21-én Királyhalmon, 22-én Magyarkanizsán, 23-án Csantavéren, 24-én Törökbecsén, április elsején pedig Szabadkán lép fel. A körút további állomásairól az érdeklődők a Facebook Maksa Zoltán Vajdasági Körútja oldalán találnak részletes információkat. Az előadó a Pannon RTV-nek nyilatkozva elmondta, szeret a Délvidékre látogatni, mert a helyiek fogékonyak a humorra. A Maksa Zoltánnal készült beszélgetést húsvét hétfőn 17 órától nézhetik meg a Pannon Televízió Szubjektív című műsorában.
vasárnap, 2016. március 20. 20:01
Maksa Zoltán, humorista: „Vajdasági közönség, hála a jó Istennek humorilag teljes mértékben integrálva van a többihez. Azért hoztam konkrét témát feldolgozó előadóesteket, mert tudtam, hogy biztos sikerre számíthat ez a fajta humor, amit én képviselek. Természetesen a helyszínről illik megemlékezni, ahol éppen jár az ember. Igyekszem némi információt beszerezni a műsor előtt. Akár a helyiektől, akár honlapokról, hogy legyen egy kis egyéni szín is.”
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal