Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 03 22 Zentán eddig 2869-en kérvényezték a magyar állampolgárságot



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. március 22. Nézettség: 281

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. március 22. 19:52
Zentán továbbra is óriási az érdeklődés a magyar állampolgárság könnyített úton történő megszerzése iránt. A ma megtartott kihelyezett konzuli fogadónapon 129-en adták át honosítási kérelmüket.
kedd, 2016. március 22. 19:53
A huszonegyedik alakalommal megtartott zentai konzuli fogadónap kérelemátadói közül jó néhányan már régóta várnak arra, hogy magyar állampolgárok lehessenek. Szócsin Lea, Szócsin Leona: „Nagyon szeretnénk, hogy megkapjuk, mivel magyarok vagyunk, úgy érezzük, hogy talán nagyon jót tenne, különben az egyik fiam már kint van Magyarországon, szeretnénk őket gyakrabban látogatni, és az útlevelet is megcsináltatni, hogy nyugodtabban tudjunk hozzájuk eljutni.”
kedd, 2016. március 22. 19:53
A zentaiak számára nagy segítség, hogy helyben is átadhatják kérelmüket. Borsi Tamás, Borsi Mónika: „Nagyon örülünk annak, hogy van egy ilyen lehetőség, hogy megtehetjük ezt itt, Zentán is, hiszen mi itt élünk, Zentán, és ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy nem kell továbbutaznunk, hogy itt adhatjuk át kérelmünket.”
kedd, 2016. március 22. 19:54
A szabadkai főkonzulátus illetékesei a kihelyezett konzuli fogadónapokon átveszik a kérelmeket, kézbesítik az útleveleket és a január elsején bevezetett elektronikus személyi igazolvánnyal kapcsolatban is tájékoztatják az érdeklődőket. Plank Zoltán, konzul, Magyarország Szabadkai Főkonzulátusa: „Az e-igazolvány kiváltásához nem szükséges magyarországi lakcím, ugye a régi személyi igazolványhoz kellett állandó magyarországi lakcím, ehhez nem szükséges, egyelőre csak Magyarországon az okmányirodákban és a kormányablakokban lehet igényelni, a főkonzulátus technikailag még nincs rá felkészülve, és ami fontos, hogy ingyenesen lehet hozzájutni, tehát nem kell érte semmit fizetni.”
kedd, 2016. március 22. 19:54
Zentán a mostani kihelyezett konzuli fogadónapon 129-en, eddig pedig összesen 2869-en adták át kérelmüket a magyar állampolgárság könnyített úton történő megszerzésére. A Tisza-parti településen legközelebb június 7-én tartanak kihelyezett konzuli fogadónapot.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal