Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 09 26 Kvótareferendum: Vasárnap estig adhatóak le a voksok a külképviseleteken



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. szeptember 26. Nézettség: 338

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. szeptember 26. 18:59
A héten még lehet voksolni, azonban vasárnap lezárul a szavazás a magyarországi kvótareferendum kapcsán. Azok, akik levélszavazás útján kívánnak voksolni vasárnap is bedobhatják az urnákba szavazólapjukat. Azok a külhoniak, akik magyarországi lakcímmel is rendelkeznek, de átjelentkeztek valamelyik külképviseletre, másodikán kizárólag személyesen voksolhatnak.
hétfő, 2016. szeptember 26. 18:59
Seller Teréz hétfőn vette fel szavazólapját a Szabadkai Magyar Főkonzulátuson. Első lépésként személyigazolvánnyal, illetve útlevéllel kellett igazolnia magát, majd a magyarországi lakcím kártyával vehette fel levélcsomagját.
hétfő, 2016. szeptember 26. 18:59
Mivel az épületben nem tölthető ki az adatlap, az utcán írta be a szükséges adatokat. A borítékokat az útmutató szerint kell borítékolni és lezárni. Csak a helyesen kitöltött és lezárt levélcsomagok számítanak érvényesnek.
Seller Teréz, Szabadka: „Ez kötelességem is, mert tudom milyenek a migránsok. Van képem róla, hogy mivel jár ez mind.”
hétfő, 2016. szeptember 26. 18:59
Folyamatosan érkeztek az emberek az urnákhoz. Fontosnak tartják, hogy leadják szavazataikat.
hétfő, 2016. szeptember 26. 19:00
Lukity Beatrix, Szabadka : „Ha egy békés, nyugodt országban él az ember és ott neveli fel a gyerekeit, és az unokái is ott nőnek fel, az nagyon fontos. Hogy ne kelljen rettegve, még jómagamnak is kimenni az utcára, mert voltam annak tanúja a városban is, és sajnos már nálunk is van ilyesmi és félek. Féltem a gyerekeimet és az unokáimat is.”
hétfő, 2016. szeptember 26. 19:00
448 magyarországi lakcímmel rendelkező magyar állampolgár jelentkezett át a Szabadkai Magyar Főkonzulátusra, hogy itt adja le szavazatát. Azok a választópolgárok, akik még nem kapták meg a levélcsomagot, látogassanak el a főkonzulátusra, mivel az valószínűleg oda érkezett meg – tanácsolta Menyhárt Attila, szabadkai vezető konzul.
hétfő, 2016. szeptember 26. 19:00
Menyhárt Attila, szabadkai vezető konzul, Magyarország: „Vasárnap, október 2-án reggel 6 órakor nyitjuk a Főkonzulátust és az urnákat, fogadjuk a tisztelt magyar állampolgárokat. Lehet szavazni este hét óráig. A bedobott szavazatokat pedig előre megszerveztük, hogy Budapestre felküldjük futárpostával.”
hétfő, 2016. szeptember 26. 19:01
Az október 2-án szavazó magyar állampolgárok, akik magyarországi lakcímmel rendelkeznek magukkal kell, hogy vigyék magyar útlevelüket, vagy személyigazolványukat vagy pedig jogosítványukat. Azoktól a magyar állampolgároktól, akik viszont nem október másodikán adják le a szavazatukat és levélben voksolnak, hanem korábban, tőlük elfogadják a szerb igazolványt és az útlevelet is személyazonosságuk igazolására.
hétfő, 2016. szeptember 26. 19:01
Menyhárt Attila, szabadkai vezető konzul, Magyarország: „Akik postán szeretnék feladni a levélszavazataikat, azoknak azt javasoljuk, hogy ha a mai napig nem tette meg a szerb postán, azt a mai naptól fogva már inkább a Magyar Postán tegye meg, ugye szombatig meg kell érkeznie a szavazatoknak Budapestre.”
hétfő, 2016. szeptember 26. 19:01
A Szabadkai Magyar Főkonzulátus október 2-án 6-tól 19 óráig tart nyitva. Az este 7 óra után érkezők már nem adhatják le voksukat.
10 megjegyzés | 1 / 1 oldal