Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 12 01 Nyílt nap az SZTE-n



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. december 1. Nézettség: 281

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. december 1. 19:43
Szegeden a jövő hallgatóit szólították meg az Összegyetemi Nyílt Napon. Az intézmény 12 kara és Tanárképző Központja is bemutatkozott. Az egész országból, de a Vajdaságból is érkeztek diákok az egyetemi éveket elindító eseményre.
csütörtök, 2016. december 1. 19:43
Több száz diák érkezett a Tanulmányi és Információs Központba, hogy megismerkedjen a szegedi egyetemi élettel. Ők még nem döntötték el, hogy hol tanulnának tovább, vagy jobban meg akarják ismerni a már kiválasztott szakot. Ilyenkor minden információt megkaphatnak a leendő egyetemisták a lehetőségekről. A Fogorvostudományi Kar kihelyezett rendelőjében még meg is vizsgálták a nyílt napra látogatókat. Gőgös Kamilla: „Meg szeretnék ismerkedni a dolgokkal, hogy mi az, ami lehetséges, és csak ismerkedni szeretnék, hogy mire menjek.”
csütörtök, 2016. december 1. 19:44
Voltak, akik konkrét elképzelésekkel érkeztek. Többen tanári pályára adnák fejüket és a szegedi egyetem Tanárképző Központjáról érdeklődtek. Döntésükben a város szépsége is közrejátszik. Tarjányi Tibor: „Szeretnék idejönni tanulni, angol- és történelemtanárnak.”
csütörtök, 2016. december 1. 19:44
Lakner Brenda: „Úgy hallottam, itt megfelelő és jó a tanárképzés, és azt mondják, hogy ez a város nagyon szép, és szeretnék egy olyan városban tanulni, ahol nemcsak az egyetem jó, hanem a város is.”
csütörtök, 2016. december 1. 19:44
A karok közel egyórás előadást tartottak az itt folyó oktatói munkáról, színvonalról. A Bölcsészettudományi Kar a felsőoktatási rangsor kiemelkedő eredményével próbálta meggyőzni a kétkedőket, hogy a BTK-t válasszák. A legfrissebb adatok szerint a szegedi bölcsészkar az ország ötödik legjobb oktatási intézménye. Szajbély Mihály, dékán, SZTE BTK: „Mérték a hallgatók bekerülési pontszámát és a teljesítményét. Az oktatói kiválóság tekintetében a mi karunk első helyen végzett, és Önökön múlik, hogy a hallgatói kiválóságban is előrébb léphetünk.”
csütörtök, 2016. december 1. 19:44
Az egyetemi beiskolázási időszaknak még koránt sincs vége. Az egyes karok saját nyílt napokat is rendeznek. Legközelebb december 3-án az ÁOK várja a jövő orvosait, de a február 15-i jelentkezésig minden kar kinyitja kapuit.
csütörtök, 2016. december 1. 19:49
ALMA MATER!!!!!!!
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal